2777
2789
عنوان

یه آپشن دیگه توی نی نی سایت بزارین که...

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 24 پست
عزیزم از سر دلخوشی نگفتم. آخه خیلیا بخاطر پربازدید شدن قطره چکونی می نویسن که نوشته شونو مهم جلوه بد ...

عزیزم سو تفاهم نشه

دلت خوشه تیکه کلاممه بیشتر وقتا میگم

باهات موافقم ولی فک نکنم شدنی باشه

آدرس تاپیکتو تو چندتا تاپیک بذار. پر بازدید بشه شاید یه فرجی شد

دلیل میبافم برای عشق،برای چیزی که نمیفهمم
عزیزم سو تفاهم نشه دلت خوشه تیکه کلاممه بیشتر وقتا میگم باهات موافقم ولی فک نکنم شدنی باشه ...

از اینکه برم تو تاپیک دیگران تبلیغ‌کنم بشدت بیزارم.

دوست داشتم نی نی یارها رو تگ کنم‌که یکی دوتاشون تگ شدن بقیه نشدن

رمانهای مورد علاقه م: منِ او، ارمیا، جانستان کابلستان، شفای زندگی، عارفانه، ملت عشق، من پیش از تو،بامداد خمار، عقاید یک دلقک،سه شنبه ها با موری،لاله ای از ملکوت، شاعرای معاصر مورد علاقه م: قیصر امین پور، فاضل نظری، یغما گلرویی،سیاوش کسرایی،قدیمی تر: خیام،حافظ،مولانا،شهریار. تفریح مورد علاقه م: کوهنوردی، سفرسیاحتی دست جمعی، سفر زیارتی تنها. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اینکه برم تو تاپیک دیگران تبلیغ‌کنم بشدت بیزارم. دوست داشتم نی نی یارها رو تگ کنم‌که یکی دوتاشون ...

آره منم بدم میاد

ولی عزیزم چون محتوای تاپیکت یجورایی برا همه خوبه همه شرکت میکنن

دلیل میبافم برای عشق،برای چیزی که نمیفهمم
آره منم بدم میاد ولی عزیزم چون محتوای تاپیکت یجورایی برا همه خوبه همه شرکت میکنن

باشه گلم. 

رمانهای مورد علاقه م: منِ او، ارمیا، جانستان کابلستان، شفای زندگی، عارفانه، ملت عشق، من پیش از تو،بامداد خمار، عقاید یک دلقک،سه شنبه ها با موری،لاله ای از ملکوت، شاعرای معاصر مورد علاقه م: قیصر امین پور، فاضل نظری، یغما گلرویی،سیاوش کسرایی،قدیمی تر: خیام،حافظ،مولانا،شهریار. تفریح مورد علاقه م: کوهنوردی، سفرسیاحتی دست جمعی، سفر زیارتی تنها. 
حذف تاپیک بخاطر اینه که یه عده نیان دروغ ببافن بعد مردمو سر کار بزارن، تهش هم هیچ مدرکی نباشه که درو ...

اخه مگه این نوشته ها چه اهمیتی داره که بخواد مدرک محسوب شه!

اگه کلاهبرداری و‌‌ پول خواستن باشه که با شماره کارت طرف اسم و مشخصاتش بالامیاد نیاز به تاپیک نیست

من از اینجا چه میخواهم... نمیدانم!  امید روشنایی گرچه در این تیرگیها نیست. من اینجا باز در این دشت خشک تشنه می رانم!
اخه مگه این نوشته ها چه اهمیتی داره که بخواد مدرک محسوب شه! اگه کلاهبرداری و‌‌ پول خواستن باشه که ب ...

میبینی که نصف دغدغه نی نی سایتیا مچ گرفتنه. بعضیا خیلی قضیه رو جدی میگیرن مث من و شما به عنوان تفریح نگاه نمیکنن به اینجا. از طرفی ام آقایون هم مزاحم میشن بعد باید مدارک باشه که پیگیری بشه

@نی_نی_یار_شب ‍  @نی_نی_یار_3 ‍  @نی_نی_یار_حذف_تاپیک2    

سلام من فرستادم برای فنی اگر عملی باشه انجام بدن ولی فکر نکنم بشه نیاز به برنامه نویسی مجدد داره کل سایت به هم میریزه

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

سلام من فرستادم برای فنی اگر عملی باشه انجام بدن ولی فکر نکنم بشه نیاز به برنامه نویسی مجدد داره کل ...

ممنون نی نی یار عزیز 

فکر نکنما. یه ماژول میخوان اضافه کنن دیگه. کنار این دکمه های ایجاد تاپیک

اینکه سایتتون ریسپانسیوه، بعید میدونم بهم بریزه