2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توضیح نمیدید موضوع چیه؟؟؟

چرا عزیزم 

دختر ۲۲ماهشون ظاهرا تحمل شنیدن نه رو نداره ،اول اروم گریه میکنه و بعد خیلی شدید 

ازم سوال کردن تو این مواقع چی کار باید بکنیم 

اخه منم پسر ۲ساله دارم

بیشتر بهتر نیست ،کافی بهتره ❤
@reyyhaan    

جانم!؟

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

QUOTE=124999346]عزیزم پسرتون  اگه چیزی رو نخواهد یا دوست نداشته باشه چکار می کنه، دختر من 22 ماهشه، مثلا آون شک ...[/QUOTE]

عزیزم از روش جایگزین استفاده کن ؛ من کل اسباب بازیای پسرم رو بسته بندی مردم و دور از دسترش گذاشتم ،مثلا گاهی داره روی میز تلویزیون خط میکشه با یه وسیله ،میشینم کنارش ،بغلش میکنم میگم مامان این کار بدیه.بعت بهش میگم میخوای بریم یه اسباب بازی برداریم؟میبرمش تو اتاق و اجازه میدم خودش انتخاب کنه ،اسباب بازیاش اونقدر زیاد نیستن ولی چون راحت الوصول نیستن براش جذابن و میره باهاش سرگرم میشه ،ولی تو مواردی که مربوط به استقلالشه واقعا باهاش کنار میام ،جدیدا میگه خودم میخوام شیر درست کنم ،و دیدم کاملا هم از پسش بر اومد البته با کمک خودم .بذار کاملا احساس استقلال کنه .الان سن مهمیه تو این زمینه

بیشتر بهتر نیست ،کافی بهتره ❤
جانتون سلامت  شما دخترتون ۲۲ماهه بود؟و ازم سوال پرسیدین؟

نه عزیزم دختر من راهنمایی رو گذرونده  

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹