2777
2789
عنوان

جراحی دندون کردم تا دم مرگ رفتم 😭

802 بازدید | 37 پست

الان چهارشب میگذره هنوز خوب نشدم سه کیلو هم کم کردم تواین چن روز چون هیچی نمیتونم بخورم لپمم اندازه یه پرتقال باد کرده الانم کبوده از درد هم روزی سه تا ژلوفن میخورم توی شیردهی هستم

خدایا عاشقتم که پشتمی❤

من کشیدم.راحت شدم.شده بود سوهان روحم

سلام.کاربرجدید نیستم. یه کاربد کردم نی نی یار ترکوندم.😀😁😀😁           اسم پروفایلم بخاطر اینه روزی که عضو شدم دندون عقلمو کشیدم خیلی درد داشت😵😵😵💉                ممنون از همگی☺☺☺  "(((((مردانه صفت گِرد جهان گردیدم////نامردم اگرمرد درعالم دیدم////یکرنگ تراز تخم ندیدم چیزی////ان هم که شکستم 2رنگش دیدم)))))                      #زود قضاوت نکنیم#        باردارنیستم..اما دعا کنید بشم...😘😘😘😘😘 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوشب اول که تا صبح نخوابیدم بعدشم همش تب و لرز داشتم 😭😭اینا به کنار اینا به جهنم یه دندون دیگه هم دارم عزای اون منو کشته بخدا ، میترسم واسه دومی برم

خدایا عاشقتم که پشتمی❤

وای چیکارت کردن مگه...الهییی😢بچت چندوقتشه؟؟

از دندون پزشکی بیشتر میترسم تا کرونا 😩😩😭😭😭

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
وای چیکارت کردن مگه...الهییی😢بچت چندوقتشه؟؟ از دندون پزشکی بیشتر میترسم تا کرونا 😩😩😭😭😭

بچم ۱۴ ماهس ، بخدا منم فک نکنم دیگه تادم دندون پزشکی بتونم برم 

خدایا عاشقتم که پشتمی❤
ینی شب اول که میگفتم دارم میمیرم سزارین انقد درد نداشت ک این داشت 😑🤦‍♀️

چرا میگید نهفته هست؟یعنی دیده نمیشه

منم یه سمت دهنم درد میکنه ولی هنوز معلوم نیست میخاد دربیاد یا از چیز دیگست

لطفا یه صلوات برای حاجتم بفرستید💖