2777
2789
عنوان

یه پاکن خریدم...

279 بازدید | 13 پست

وای بچه ها امروز رفتم پاکن بخرن همه پاکنا بالای ۷ تومن تازه بیخوداش

خوباش رو ۱۵ ۱۶ت بود 😨اصلا یه وضعی بعد اتودم همه رو ۵۰ تومن

خدایی به کجا چنین شتابان 

چهار روز دیگه نونم نمیشه خرید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا من یک جهبه ۳۶ تای دارم دونه هزار

میشه یه صلوات واسه ظهور اقا مون بفرستید اگه دوست داشتید یکی هم برای سلامتی مریضا بفرستید بازم اگه دوس داشتید یکی هم برای شفای مادرم بفرستید ((ملسی عقشا  ))

یادش بخیر من زمون جوونی که دوران تست زنی و کنکورم بود میرفتم اتود خفن فابر کستل میگرفتم سه تومن

الان همون فیکش ۵۰‌ تومنه

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...
کمرمون زیرباراین فشار اقتصادی رگ به رگ شد و شکست به خدا😬

داریم ج.. میخوریم خواهر شکستن چیه😑

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...
کمرمون زیرباراین فشار اقتصادی رگ به رگ شد و شکست به خدا😬

ببخشید یه ذره بیتربیتی کفتما

من عذر میخوام

ولی واقعیته

داریم ج.. میخوریم خواهر شکستن چیه😑

باورکن من بادوتابچه زوری بتونم شکممونو سیرکنیم.اصلا رخت و لباس و گشت و گذارمون شده صفر حتی زیر صفر😞

قبل گرونی بنزین هفته ای دوشبشو میرفتیم یه گشتی میزدیم ولی الان دیگه نمیشه.عشق و علاقه هست ولی پول که نیست حال دوتامون خرابه😕

من جاذب پول و ثروت الهی هستم؛مبالغ زیادی پول دائما به حسابم واریز میشود؛خداوندا سپاسگزارم😍😍😍
باورکن من بادوتابچه زوری بتونم شکممونو سیرکنیم.اصلا رخت و لباس و گشت و گذارمون شده صفر حتی زیر صفر😞 ...

پول قطعا خوشبختی نمیاره

ولی نداشتنش قطعا بدبختی میاره

ماها الان مسئلمون نداشتن پول نیست.

بحث وضع داغون اقتصاده

ببخشید یه ذره بیتربیتی کفتما من عذر میخوام ولی واقعیته

خواهش میکنم عزیزم.آره واقیتیه که باید فقط قشر امثال ماها بسوزیم و بسازیم چاره هم نداریم.

من جاذب پول و ثروت الهی هستم؛مبالغ زیادی پول دائما به حسابم واریز میشود؛خداوندا سپاسگزارم😍😍😍