2777
2789
عنوان

کولیت نوزاد بعد مصرف آنتی بیوتیک

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 20 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما این مشکلو داشتی با نی نی؟

نيني من كوليك داشت از بيست روزگي شروع شد تا دوماهگي.عصر به عصر خونه رو ميذاشت روسرش.كبود ميشد از گريه.شروع كردم بهش قطره روتفلور دادم.پروبيوتيكه.البته به توصيه پزشك.كاش كسي بود راهنماييم ميكرد از بدو تولد ميدادم هردو انقدر زجر نميكشيديم.قطره روتفلور رو يه شركت دانش بنيان ساخته يه محصول ديگه هم داره به اسم رامنوفلور كه من به شما معرفي كردم.دكترم برام توضيح داد.هردوش عاليه.روتفلور رو من روزي ٥ قطره ميدادم.خيلي عالي بود.تا ٦ ماهگي دادم كه نفخ و اينا اذيتش نكنه.امارامنوفبور برا مصرف يك هفته س و براي اسهال مسافرتي و ناشي از آنتي بيوتيك.بي خطر هم هست.باكتري مفيدن