2777
2789
عنوان

شامپو ضد شوره شاوما

70 بازدید | 4 پست

مناسب آقایون و خانومها دارای شوره خشک و مقاوم

مزیت : حاوی عصاره بادام وزینک پریتیون

عملکرد: مهار شوره سر پس از اولین استفاده و پیشگیری از شوره سر مجدد

رویش ریشه های تازه ، مراقبت مو از ساقه تا ریشه و درخشان کننده

آرام بخش پوست سر به همراه کاهش التهاب و خارش پوست سر

رهایی از شوره سر در مدت 6 هفته

نقد و بررسی تخصصی: برند آلمانی «شاوما» (Schauma) برای مبارزه و درمان شوره‌ی حاد، شامپو ضد شوره (Anti-Dandruff) «اینتنسیو» (Intensive) را عرضه کرده است. این شامپو مخصوص آقایان و برای انواع موها مناسب است. ترکیبات آن دارای زینک پریتیون (Zinc Pyrithione) است که خاصیت ضد قارچ و ضد باکتری دارد. وجود این ماده در ترکیبات شامپو اینتنسیو سبب شده تا در کاهش شوره سر و التهابات شوره‌ای پوست سر موثر باشد.

نقد و بررسی اجمالی: پدیدآمدن شوره‌ی سر به‌ راحتی می‌تواند آرامش را از بین ببرد و فکر را درگیر خود کند. در کنار آن ظاهر بدی که ایجاد می‌کند، ممکن است تاثیر بسیار منفی در روابط اجتماعی فرد بگذارد. برند آلمانی «شاوما» (Schauma) برای مبارزه و درمان شوره‌ی حاد، شامپو ضدشوره‌ی (Anti-Dandruff) «اینتنسیو» (Intensive) را عرضه کرده است. این شامپو مخصوص آقایان و برای انواع موها مناسب است. ترکیبات آن دارای زینک پریتیون (Zinc Pyrithione) است که خاصیت ضدقارچ و ضدباکتری دارد. وجود این ماده در ترکیبات شامپو اینتنسیو در کاهش شوره سر و التهابات شوره‌ای پوست سر موثر است. از طرفی به خاطر وجود روغن بادام در این شامپو، علاوه بر خاصیت ضدشوره، از ریزش مو جلوگیری می‌کند و پوست سر را تغذیه می‌کند و از وِزشدگی مو جلوگیری می‌کند. همچنین این شامپو با از بین ‌بردن دیواره‌ی سلولی قارچ‌ها، حادترین شوره‌ی سر را در مدت 6 هفته درمان کرده و مصرف دورها‌ی آن، از بروز این عارضه برای همیشه پیشگیری خواهد کرد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.