2777
2789

بچه ها خیلب اعصابم داغونه.دکتر زنان آزمایشمو نگاه میکنه نمیگه کم خونی داری.و اون وقت ماماهای کنارش برام مکمل مینویسن که خودش اسید فولیک داره از طرفی من خودم دارم لسید فولیک ۵ میخورم  هر چند ماما اصرار داشت یدوفولیک بخورم.میرم پیش متخصص غدد(بخاطر کم کاری تیروئید)میگه چرا بهت قرص آهن ننوشته و برداشت برام آهن نوشت که اونم داخلش اسید فولیک داره😖و میگه نمیخواد یدوفولیک نخور همون اسیدفولیک ۵ رو بخور.حالا تو اینترنت نوشته مصرف زیاد اسیدفولیک بچه رو دجار اوتیسم میکنه.حالا یکی به دادم برسه کسی مثل من بوده؟من الان واقعا موندم چیکار کنم😢😢😢😢😢😢😢

جهل نرمترین بالشیه که هرکسی میتونه زیر سر بگذاره و سالها بگیره با خیال راحت بخوابه ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچ دلیل اثبات شده ای برای اتیسم وجود نداره...تمام خانم ها تقریبا اسید فولیک میخورن و الکی استرس نکش

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
سه ماه اول اسیدفولیک بعدش آهن ومکمل وتامام

آخه همه اسید فولیک ۱ میخورن بعدش اون اهن و مکملی که که به من داده خودشون توش نوشتن حاوی اسید فولیک😢

جهل نرمترین بالشیه که هرکسی میتونه زیر سر بگذاره و سالها بگیره با خیال راحت بخوابه ...
کی گفته اسیدفولیک اوتیسم میاره...برعکس از عقب موندگی جلوگیری میکنه

آخه اینترنتو ببین مصرف زیادش 😢

هیچ دلیل اثبات شده ای برای اتیسم وجود نداره...تمام خانم ها تقریبا اسید فولیک میخورن و الکی استرس نکش

اسید فولیک ۵ اخع.توی مکمل و آهنه هم هست من واقعا گیج شدم 

آخه اینترنتو ببین مصرف زیادش 😢

عزیزم حرف متخصص رو قبول داری یا چرت پرت اینترنت؟ برا من تو آزمایش ماه هفتم دید آهنم پایینه مکمل آهن جدا از مولتی ویتامین نوشت تازه کپسول قوی اش! 

سر از خود کاری نکن. حرف دکترتو گوش کن

بله من مشکلات زیادی تو زندگیم داشتم و سختی های زیادی کشیدم ولی با تلاش به خیلیاشون فائق شدم. احساسات عمیق انسانی مثل خشم، غم و حتی اضطراب رو مثل همه شما تجربه میکنم. و قرار نیست با روانشناس شدنم، انسانیت رو از من بگیرن! بله، اینجا برای مشکلات ساده تاپیک میزنم، مسائلی که خودمم میتونم حلشون کنم ولی باز هم اینجا محیط جالبی هست که میشه افکار و نظرات مردم دیگه رو خوند و ازشون یاد گرفت و جامعه اطرافت رو شناخت. هیچ تاپیکی هم حذف نمیکنم، چون از هیچ قضاوت و تفکر کلیشه ای نمیترسم...
آخه همه اسید فولیک ۱ میخورن بعدش اون اهن و مکملی که که به من داده خودشون توش نوشتن حاوی اسید فولیک😢

توبااوناکاری نداشته باش کاری ک گفتم بکن بعدسه ماه مصرف خودفولیک ضررداره آهن خالی ومکمل ایرانی تاسه ناه اولم فولیک

تیکرتولدپسرم💚۹۷/۷/۷💚اگه قراربوددری بسته بمونه ک به جاش دیوارمیزاشتن😉همیشه امیدوارباش🤗
نه عزیزم آهن ربطی به اسید فولیک نداره....تا هفته ۱۶اسید فولیک یا یدوفولیک بخور از،هفته ۱۶علاوه بر اس ...

مکمل بخوره کافیه بجااسیدفولیک

تیکرتولدپسرم💚۹۷/۷/۷💚اگه قراربوددری بسته بمونه ک به جاش دیوارمیزاشتن😉همیشه امیدوارباش🤗