پیاله مدیر استارتر عضویت: 1398/07/16 تعداد پست: 2059 عنوان مامانا توراخدا کمک کنین کسی اکوژن قلب جنین داشته 215 بازدید | 26 پست دیروز رفتم آنومالی همه چیز خوب بود فقط بهم گفتن اکوژن قلب داره که اصلا چیزی نیست ورفع میشه ولی دلشوره دارم میشه کمکم کنین یه جایی خوندم چیزی که تورو نکشه قطعا قویترت میکنه چند سال گذشت تا با پوست و خونم این جمله رو درک کردم 👍 1398/11/30 | 21:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mismahsa عضویت: 1397/11/24 تعداد پست: 1981 میگن رفع میشه هفته های ۲۰ به بالا نگران. نباش اصلا 🙏🏻الهم صل علی محمد و آل محمد 🙏🏻
پیاله مدیر استارتر عضویت: 1398/07/16 تعداد پست: 2059 نمیتونم خودما کنترل کنم به شوهرمم نمیگم که اون نگران نشه ولی خیلی حالم بده از درون دارم له میشم یه جایی خوندم چیزی که تورو نکشه قطعا قویترت میکنه چند سال گذشت تا با پوست و خونم این جمله رو درک کردم 👍
mismahsa عضویت: 1397/11/24 تعداد پست: 1981 نمیتونم خودما کنترل کنم به شوهرمم نمیگم که اون نگران نشه ولی خیلی حالم بده از درون دارم له میشم نه عزیزم اون هیچی نیس هفته های آخرت خوبه خوب میشه هزارتا مورد همین نی نی سایت دیدم 🙏🏻الهم صل علی محمد و آل محمد 🙏🏻
پیاله مدیر استارتر عضویت: 1398/07/16 تعداد پست: 2059 مامانا تورا خدا اگه تجربه دارین کمکم کنین یه جایی خوندم چیزی که تورو نکشه قطعا قویترت میکنه چند سال گذشت تا با پوست و خونم این جمله رو درک کردم 👍
پیاله مدیر استارتر عضویت: 1398/07/16 تعداد پست: 2059 نه عزیزم اون هیچی نیس هفته های آخرت خوبه خوب میشه هزارتا مورد همین نی نی سایت دیدم آخه یه جا خوندم با سندروم دان ارتباط داره الان دارم خفه میشم ازنگرانی یه جایی خوندم چیزی که تورو نکشه قطعا قویترت میکنه چند سال گذشت تا با پوست و خونم این جمله رو درک کردم 👍
سوگوولییییییس عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 2467 نینی متم دارهاکوقلب رفتم گف همه چی خوبه تا بزرگ شه حل میشه فقط ب دنیا اومد یک ماهگیش بیارش چکاب و اینکه سونو ۳ بعدی فرستاددکتر
پیاله مدیر استارتر عضویت: 1398/07/16 تعداد پست: 2059 نذر کردم بچه ام را بدنیا اومد ببرم مشهد از امام رضا میخوام سالم باشه یه جایی خوندم چیزی که تورو نکشه قطعا قویترت میکنه چند سال گذشت تا با پوست و خونم این جمله رو درک کردم 👍
mismahsa عضویت: 1397/11/24 تعداد پست: 1981 آخه یه جا خوندم با سندروم دان ارتباط داره الان دارم خفه میشم ازنگرانی نه بابا اصلا هم ربطی نداره مگه آز غربالگری ندادی؟؟ 🙏🏻الهم صل علی محمد و آل محمد 🙏🏻
پیاله مدیر استارتر عضویت: 1398/07/16 تعداد پست: 2059 نینی متم داره اکوقلب رفتم گف همه چی خوبه تا بزرگ شه حل میشه فقط ب دنیا اومد یک ماهگیش بیارش چکاب و ... چند هفته ای الان🤔منم اکو دادم گفت خوبه همه چیز ولی خیلی دلم آشوبه کمکم کن یه جایی خوندم چیزی که تورو نکشه قطعا قویترت میکنه چند سال گذشت تا با پوست و خونم این جمله رو درک کردم 👍
پیاله مدیر استارتر عضویت: 1398/07/16 تعداد پست: 2059 نه بابا اصلا هم ربطی نداره مگه آز غربالگری ندادی؟؟ چرا مرحله ی اول دادم چون خوب بود مرحله ی دوم دکترم گفت نیاز نیست ان تی و آنومالیمم خوب بود یه جایی خوندم چیزی که تورو نکشه قطعا قویترت میکنه چند سال گذشت تا با پوست و خونم این جمله رو درک کردم 👍
پیاله مدیر استارتر عضویت: 1398/07/16 تعداد پست: 2059 باورتون میشه از استرس تهوع گرفتم یه جایی خوندم چیزی که تورو نکشه قطعا قویترت میکنه چند سال گذشت تا با پوست و خونم این جمله رو درک کردم 👍
mismahsa عضویت: 1397/11/24 تعداد پست: 1981 چرا مرحله ی اول دادم چون خوب بود مرحله ی دوم دکترم گفت نیاز نیست ان تی و آنومالیمم خوب بود خب خداروشکر منم دومی رو ندادم چون اولیم خوب بود 🙏🏻الهم صل علی محمد و آل محمد 🙏🏻
پیاله مدیر استارتر عضویت: 1398/07/16 تعداد پست: 2059 خب خداروشکر منم دومی رو ندادم چون اولیم خوب بود پس این اکوژن از کجا پیدا شد تمومِ خوشحالیه دیروزم ازبین رفت یه جایی خوندم چیزی که تورو نکشه قطعا قویترت میکنه چند سال گذشت تا با پوست و خونم این جمله رو درک کردم 👍
سوگوولییییییس عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 2467 چند هفته ای الان🤔منم اکو دادم گفت خوبه همه چیز ولی خیلی دلم آشوبه کمکم کن الان ۲۱ هفته و ۶ روز