2777
2789

دیروز رفتم آنومالی همه چیز خوب بود فقط بهم گفتن اکوژن قلب داره که اصلا چیزی نیست ورفع میشه ولی دلشوره دارم میشه کمکم کنین 

یه جایی خوندم چیزی که تورو نکشه قطعا قویترت میکنه چند سال گذشت تا با پوست و خونم این جمله رو درک کردم 👍

نمیتونم خودما کنترل کنم به شوهرمم نمیگم که اون نگران نشه ولی خیلی حالم بده از درون دارم له میشم

یه جایی خوندم چیزی که تورو نکشه قطعا قویترت میکنه چند سال گذشت تا با پوست و خونم این جمله رو درک کردم 👍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیتونم خودما کنترل کنم به شوهرمم نمیگم که اون نگران نشه ولی خیلی حالم بده از درون دارم له میشم

نه عزیزم اون هیچی نیس هفته های آخرت خوبه خوب میشه 

هزارتا مورد همین نی نی سایت دیدم 

🙏🏻الهم صل علی محمد و آل محمد 🙏🏻
نه عزیزم اون هیچی نیس هفته های آخرت خوبه خوب میشه  هزارتا مورد همین نی نی سایت دیدم

آخه یه جا خوندم با سندروم دان ارتباط داره الان دارم خفه میشم ازنگرانی

نذر کردم بچه ام را بدنیا اومد ببرم مشهد از امام رضا میخوام سالم باشه

نینی متم داره اکوقلب رفتم گف همه چی خوبه تا بزرگ شه حل میشه فقط ب دنیا اومد یک ماهگیش بیارش چکاب و ...

چند هفته ای الان🤔منم اکو دادم گفت خوبه همه چیز ولی خیلی دلم آشوبه کمکم کن

نه بابا  اصلا هم ربطی نداره  مگه آز غربالگری ندادی؟؟

چرا مرحله ی اول دادم چون خوب بود مرحله ی دوم دکترم گفت نیاز نیست ان تی و آنومالیمم خوب بود 

چرا مرحله ی اول دادم چون خوب بود مرحله ی دوم دکترم گفت نیاز نیست ان تی و آنومالیمم خوب بود 

خب خداروشکر منم دومی رو ندادم چون اولیم خوب بود 

🙏🏻الهم صل علی محمد و آل محمد 🙏🏻
خب خداروشکر منم دومی رو ندادم چون اولیم خوب بود 

پس این اکوژن از کجا پیدا شد تمومِ خوشحالیه دیروزم ازبین رفت