2777
2789
تنبلی تخمدان دارم.با قرص و آمپول فولیام رشد میکنند ولیخداروشکر پری هام سروقتن.این ماه عکس نوشت که اونم رفتم فهمیدم دهانه رحمم(سرویکسم) چسبندگی داشته و بستست.این ماه میرم برا عمل
انسانم‌ آرزوست.  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اول اقدام فک میکردم مشکل ندارم فهمیدم تنبلی دارم.یکم جلوتر فک کردم فقط همین تنبلیه که بعدش فهمیدم سرویکسم چسبندگی داره.اونم که برم درمان کنم باز میترسم یه چیز دیگه بیاد قبل قبل همه اینا2سال باکمرم و دیسکش وعملی که کردم درگیر بودم.تاکی خدایا؟
انسانم‌ آرزوست.  
عزیزم ناشکری نکن همه مشکل دارن راستش من 29 سالمه 6 ساله ازدواج کردم ولی هنوز اقدام نکردم برای بچه بعضی وقتا خیلی میترسم که نکنه منم مشکلی چیزی داشته باشم اخه من پری هام سر وقته و همین اعتماد به نفسمو برده بالا که با اولین اقدام .........ولی خیلیا مث شما منظم بوده ولی مشکلات دیگه