2777
2789
عنوان

خانومای باردار کمکککک

73 بازدید | 10 پست

سلام خانوما من امروز دقیق هفته ۷ بارداریم یعنی فردا میشم ۷ هفته و ا روز ولی روزای قبل عصرا انگاری داشتن قسمت پشت معده مو سوراخ میکردن اما امروز این حالتو ندارم خیلی میترسم کیا اینجوری بودن طبیعیه😢😢😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش علایم بارداری همیشگی نیست هر چی هفته میره بالاتر علایم کمتر میشه و‌مدلش یه جور دیگه میشه من هفته ۲۰به بعد یه دفعه تهوع قطع شد دیگه ویار ندارم بجاش درد کمر اومده سراغم

نگران نباش علایم بارداری همیشگی نیست هر چی هفته میره بالاتر علایم کمتر میشه و‌مدلش یه جور دیگه میشه ...

من حالت تهوع و ویار هم ندارم واسه همین میترسم ولی قبلا کمر درد داشتم امروز نه یکی دو بار خواستم برم سونو ولی گفتم اول ببینم طبیعیه یا نه😞😞

من حالت تهوع و ویار هم ندارم واسه همین میترسم ولی قبلا کمر درد داشتم امروز نه یکی دو بار خواستم برم ...

سونو رفتی برای صدای قلب نی نی؟

خداروشکر ویار نداری .من از ماه دوم ویارم شروع شد خیلی بد بود همش زیر سرم بودم

سونو رفتی برای صدای قلب نی نی؟ خداروشکر ویار نداری .من از ماه دوم ویارم شروع شد خیلی بد بود همش زیر ...

نه هنوز نرفتم خواهرم نمیذاره میگه بذا ۸ تموم بشه برو بیخود بهت استرس میدن

نه هنوز نرفتم خواهرم نمیذاره میگه بذا ۸ تموم بشه برو بیخود بهت استرس میدن

اره یکم صبر کن زوده، بعدش میری خیالت راحت میشه 

انقدر لذت بخشه صدای قلبشو می شنوی .یکم تحمل کن. خیلی زوم نکن روی خودت‌ استراحت داشته باش کار سنگین و‌پیاده روی نکن تا سه ماه رو رد کنی به امید خدا میری سونو صدای قلب رو می شنوی خیالت راحت میشه.

اره یکم صبر کن زوده، بعدش میری خیالت راحت میشه  انقدر لذت بخشه صدای قلبشو می شنوی .یکم تحمل کن ...

ایشالا... یکم امروز نگران شدم بعد ۳ سال اقدام باردار شدم اونم در کمال ناباوری ولی امروز حالت نداشتم گفتم کاش میرفتم سونو