2777
2789

بچها من مشکل جابجایی کروموزومی ۱۱و۱۳دارم و گفتن پی جی دی تورخدا راهنمایی کنید که کجا بهترین پی جی دی رو انجام میدن هر کی تجربشو داره لطفکنه کمک کنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره نصر خوبه ولی پی جی دی توی مام نمیدونم بهتره یا جاهای دیگه از مام مطمعن نیستم

منم نمیدونم راستش،ولی پی جی دی اگه منظورت تعیین جنسیته یکی از آشنایان ما انجام داده پیش دکتر نصر و راضی بوده ، البته الان تو ماه سه هستش و هنوز نی نیش دنیا نیومده

راضی بودنش هم ازین لحاظه که قبلا دولتی انجام داده بودش میگه واسه پانکچر و انتقال خیلی اذیت شده ولی اینجا بدون درد و اذیت شدن انجام داده

اره نصر خوبه ولی پی جی دی توی مام نمیدونم بهتره یا جاهای دیگه از مام مطمعن نیستم

سلام دوست عزیز،شما تصمیم گرفتید کجا پی جی دی رو انجام بدید؟

خداااااایا بخاطر کدام گناهم؟ سزاوار این همه رنج و بیماری در این دنیا شدم...الهی نگاهی🤲
ن  عزیزم بااین کرونایی ک اومد کل برنامهام بهم ریخت...

اطلاع دارید هزینه هاش چقدر میشه و احتمال موفقیت چند درصد هست؟

خداااااایا بخاطر کدام گناهم؟ سزاوار این همه رنج و بیماری در این دنیا شدم...الهی نگاهی🤲
اطلاع دارید هزینه هاش چقدر میشه و احتمال موفقیت چند درصد هست؟

تااونجا که من فهمیدم توی مراکز خصوصی ۲۵تا ۳۰و توی مرکز دولتی نصف این قیمته...درهر صورت میگن ای وی اف کلا ۳۰درصده شانسش...و ممکنه کلا توی تخمک کشی و پی جی،دی بیان بگن کل جنینا مشکل ژنتیک داشتن و هیچی...منم ازین میترسم کلی هزینه کنم و هیچی

تااونجا که من فهمیدم توی مراکز خصوصی ۲۵تا ۳۰و توی مرکز دولتی نصف این قیمته...درهر صورت میگن ای وی اف ...

سلام ..ببخشید من معنی این اصطلاح رو نمیدونم ولی اگه ناراحت نمیشی خواستم بپرسم یعنی بطور طبیعی باردار نمیشی؟

سلام ..ببخشید من معنی این اصطلاح رو نمیدونم ولی اگه ناراحت نمیشی خواستم بپرسم یعنی بطور طبیعی باردار ...

چرا عزیزم براحتی حامله میشم ولی سقط میشه و میگن بخاطر مشکل ژنتیکه