2777
2789

خرید و استفاده از لاک مات و براق زمانی می‌تواند زیبایی دستان شما را دو چندان کند که ناخن هایی سالم و زیبا داشته باشید. برخی عوامل مانند بیماری‌ها یا سوءتغذیه باعث می‌شوند ناخن‌ها زیبایی طبیعی خود را از دست بدهند. گاهی نیز عادت‌های عجیبی مانند جویدن ناخن باعث می‌شود ظاهر ناخن ها دستخوش تغییر شود.
جویدن ناخن عادت ناپسندی است که برخی افراد به آن مبتلا هستند. ریشه‌ی این اختلال رفتاری هر چه باشد، باعث می‌شود ناخن‌های فرد، زشت و ناخوشایند به نظر برسد. همچنین این عادت ممکن است در درازمدت به دندان‌ها یا لثه‌های فرد آسیب برساند. خوشبختانه، تکنیک‌هایی وجود دارد که به افراد در جلوگیری از جویدن ناخن ها کمک می‌کند.

طراحی ناخن با لاک مات یا براق توسط یک ناخن کار حرفه‌ای به شما کمک می‌کند عادت جویدن ناخن را از ذهن خود دور کنید. در واقع طراح ناخن در سالن‌های مخصوص مانیکور، ناخن‌های شما را به اندازه‌ای زیبا و جذاب می‌کند که بعید است هوس جویدن و خراب کردن آن ها به سر شما بزند. این کار فواید دیگری نیز دارد.

معمولاً در سالن های مانیکور، علاوه بر رسیدگی به زیبایی ناخن، به زیبایی پوست دست نیز توجه می‌شود. آرایشگران حرفه ای با استفاده از مرطوب کننده ها یا روغن های مخصوص، به جوان سازی پوست دست و سلامت کوتیکول شما نیز کمک می‌کنند. همچنین قرارگرفتن لاک مرغوب روی ناخن، باعث آبرسانی ناخن و تقویت بافت آن می‌شود. بنابراین ضمن جلوگیری از جویدن ناخن به سلامت پوست و ناخن نیز کمک می‌شود.

برای جلوگیری از جویدن ناخن همواره آن‌ها را کوتاه کنید. کوتاه بودن ناخن‌ها مجالی برای جویدن‌ آن‌ها باقی نمی‌گذارد. بهتر است تا زمانی که جویدن‌ ناخن را کنار نگذاشته‌اید، همیشه ناخن‌های خود را تا حدامکان کوتاه نگه دارید. به این منظور پیشنهاد می‌کنیم همیشه یک ناخن گیر در کیف آرایش به همراه داشته باشید و از هر فرصتی برای کوتاه کردن ناخن ها استفاده کنید.

تجربه نشان داده است قسمت سفیدی که در ابتدای ناخن وجود دارد در افرادی که ناخن‌های خود را می‌جوند از بین می‌رود؛ چرا که کوتیکول ناخن‌های این افراد به عقب کشیده نشده است. در نتیجه کوتیکول ناخن را به‌آرامی به عقب و به سمت ابتدای محل رشد ناخن فشار دهید و مرتب کنید. این فرایند پس از حمام راحت‌تر انجام می‌شود.

مرتب‌کردن کوتیکول ناخن، جلوه‌ای بلند‌تر به ناخن‌ها می‌دهد و ظاهر ناخن‌ را جذاب‌تر می‌کند. همچنین باعث می‌شود افرادی که ناخن‌های خود را می‌جوند تمایلی برای جویدن‌ ناخن پیدا نکنند. همچنین رسیدگی به کوتیکول ناخن، لاک زدن را راحت‌تر می‌کند و جلوه‌ای زیبا‌تر به لاک مات یا براق می‌دهد.

همش الکیه. من از بچگی این عادتو دارم با لاکم ناخنمو میکنم

منم متاسفانه حسرت ناخن بلند به دلم مونده بلند میکنما بعد مث چی میجومشون خسته شدم دیگه 

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم متاسفانه حسرت ناخن بلند به دلم مونده بلند میکنما بعد مث چی میجومشون خسته شدم دیگه 

من ناخنم کاشتم ولی اون ناخنارم با دندونام خرد میکردم

گوشه ی ناخنامم میکنم گوشتشو

چمیدونم والا

Ceeport  ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم  ❤ceeport    💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕