2777
2789
عنوان

جایگاه زن

271 بازدید | 8 پست

جایگاه زن بسیار بالاست ولی تا وقتی خود زنان ایران زمین این موضوع را باور نداشته باشند به جایی نخواهند رسید.هر خانمی و یا دختری باید عزت نفس و اعتماد بنفس داشته باشد تا بتواند به جایی که می خواهد برسد،همه محدودیت را کنار بزند.زن بودن هم اصول و چهارچوبی دارد که بعد از دانستن این چهارچوب راحت تر میتوان هدف ها را تعیین کرد و به نتیجه رسید.

📌بانوی عزیز من و تو یک زنیم،ما زن خلق شدیم نه برای در حسرت یک بوسه ماندن برای بوسه ای از جنس ارامش،زن بودن را دوست داشته باش،همین که میتوانیم با یک موزیک شاد برقصیم،با یک ترانه ملایم در اوج احساس رویم،همین که همدم مادربودن،مورد اعتماد پدر بودن را،همین که میتوانیم مادری کنیم،آسان اشک بریزیم و آسان بخندیم را دوست داشته باش.

📌آقای عزیز،وقتی دست زنی را عاشقانه میگیری،تازه می فهمی مرد بودن را باید میان دستان ظریف زن را احساس کرد،باور کم زنها هم رگ غیرت دارند فقط مردها غیرت ندارند،باور کن زنها هم رگ غیرتی دارند که اگر گل کند همه مردانگی ات زیر سوال می رود.

مشاور ورزشی،کاهش وزن و تغذیه سالم زیر نظر کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی.(مربی شنا،امادگی جسمانی،تی ار ایکس،ایروبیک،فیتنس،زومبا،ورزش های توپی)مامان دوقلوهای شیطون👨‍👩‍👧‍👧

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

❤️❤️

مشاور ورزشی،کاهش وزن و تغذیه سالم زیر نظر کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی.(مربی شنا،امادگی جسمانی،تی ار ایکس،ایروبیک،فیتنس،زومبا،ورزش های توپی)مامان دوقلوهای شیطون👨‍👩‍👧‍👧
ما زنای ایرانی خیلی مظلوم و مهربون هستیم واسه دل رحیممون همیشه توسری خوریم و قدر خودمونو نمیدونیم):

فقط هم خودمون مقصر نیستیم یه درصدیش برمیگرده به جامعمون و فرهنگی ک توش بزرگ شدیم

عرف وقانون ودیدگاهه زنان علیه زنان هم بی تقصیرنیست

بله عزیزم اینم کامل برمیگرده به جامعه و فرهنگ