2777
2789
عنوان

سن جنین

304 بازدید | 19 پست

سلام خانوما ،من انومالی که دادم ۲روز عقب تر از ان تی سن جنینمو نشون میداد که سونوگراف و دکترم گفتن طبیعیه،بعد الان که دارم میرم تو ۲۷هفته تو مطب سونو دادم ۱روز عقب بود شد ۳روز،دکترم میگه چیزی نیس طبیعیه تا ۲هفته هم ،ولی نگرانم میگم نکنه رشدش کمه،کسی بوده اینجوری باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم وقتی دکترت میگه طبیعیه الکی خودتو نگران نکن منم هرجایی رفتم سن حاملگی رو متفاوت گفتن

نمیدونم ایشالا همین طور باشه😔شوهرم میگه ازبس هرماه میری سونو میدی اینجوری میشه وسواس گرفتم نگرانم انگار

نمیدونم ایشالا همین طور باشه😔شوهرم میگه ازبس هرماه میری سونو میدی اینجوری میشه وسواس گرفتم نگر ...

ربطی به سونو نداره اصلا هرجایی هم یه تشخیصی داره از منم یکی دو روز پس و پیش میگن ولی این عادیه دیگه چون سه جای متفاوت رفتم

🖤🖤ایرانم درد میکند🖤🖤