2821
2789
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣بهر حااااااال تو بايد زهر خودتو بريزيييييييييي😂😂😂😂😂😂

جلوی این زبون لامصبونمیتونم بگیرم 

هممممییییشه ب شوخیم ک شده حرفمومیچسبونم😂😂😂😂😂😂😂😂

درخواست دوستی=بلاک(  )                    باتچکر🤞
اخ اگه من مادرشوهربشم😂😂😂 عروسم همش تونی نی سایت میناله ازدستم😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

هاع تو ي بي شرفي ك دومي نداري😂

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اگه الگو برداري بشه چي؟؟؟؟؟؟ ميدونم اخرش از روش يه جفت ميسازن هديه ميدن ب مونا تهراني🙃

😂😂😂

نترس کسی ازروشون الگونمیگیره

فقط همه تصورات بچه ها درباره سلیقت فرومیریزه😂😂😂

جلوی این زبون لامصبونمیتونم بگیرم  هممممییییشه ب شوخیم ک شده حرفمومیچسبونم😂😂😂😂😂😂😂😂

بدجنس_نباش#  

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
دلممم خواس😍☹

چيو؟كفش منو؟؟؟؟؟ميدونم خييييلي جذابه لعنتي...🤦🏻‍♀️

گفتم اگه نگم میان میگن چرانگفتی نیایم وفلان...

لعنت به تو بچه وقتی می گی نیایین نمی دونی ما باردارافضول وهمیشه گشنه تشریف داریم صد در صد می یایم 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

هعي.....فك كردم يكي پيدا شد از كفشم خوشش بياد😢

😂😂😂😂

نه بابا سیب زمینارومیگه

یه تنه تاپیکو کلا منحرف کردی با کفشات😂😂😂

لعنت به تو بچه وقتی می گی نیایین نمی دونی ما باردارافضول وهمیشه گشنه تشریف داریم صد در صد می یایم&nb ...

عاغاااا

ببجخید خووووو