2777
2789

علائمتو کامل بگو🤩

من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰

فردا وارد دوازده هفته میشم شبا ساعت 3 میخوایم صبح ها 10 بیدار میشم اشتهام خوبه همش گرسنه هستم حالت تهوع اصلا ندارم تا الان فقط شکمم جلو اومده از صورت هم خیلی لاغر شدم کلا تپل بودم الان صورتم باریک شده عاشق پنیر و دوغ هستم از پرتقال بدم میاد هم شیرینی می خورم هم ترشی تازگی ها از مرغ هم خوشم نمیاد ولی شدید عاشق گوشتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه اولم هست به شدت عاشق بیرون رفتن هستم ولی زیاد راه می رم نفسم میگیره بیشتر دوست دارم بشينم فقط وقتی مهمون دارم زرنگ میشم وگرنه دوست ندارم کار کنم تا الان هرکی دیدم گفته بچه دختره دوست داشتم شما هم نظر. بدید 

فردا وارد دوازده هفته میشم شبا ساعت 3 میخوایم صبح ها 10 بیدار میشم اشتهام خوبه همش گرسنه هستم حالت ت ...

پسر

من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰