2777
2789
عنوان

خانومایی ک اختلاف سنی کمی با همسراتون دارید خوشبختین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 69 پست

ما ده سال اختلاف داریم راضیم

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگي به رفتار و منش طرف مقابلت داره من يكسال از شوهرم بزرگترم ولي شوهرم انقدر پخته و عاقله كه ميتونم بگم از نظر عقلي از من خيلي بزرگتره و واقعا من بهش تكيه دارم و بسيار احساس امنيت

🎁🎁مادر دو تا دختر بودن خيلي حس قشنگ و روياييه💖💖💖
بستگي به رفتار و منش طرف مقابلت داره من يكسال از شوهرم بزرگترم ولي شوهرم انقدر پخته و عاقله كه ميتون ...

چقدر خوب کنار اومدی

میگن مغز ادم تا ۷ دقیقه بعد از مرگشم کار میکنه!من تا ۷ دقیقه بعد از مرگمم دوست دارم🖤😔💍همین قدر که میدونم زنده ای و زیر عکست میزنن انلاین خداروشکر میکنم😖بدیایی که به من کردیو به اون نکن عشقم!⁦☺️🍃🌹⁩هستیِ مــن💍😻
شما با پدرت ۱۰، ۱۲ سال اختلاف سنی داری؟ اتفاقا طبق تحقیقات اختلاف سنی ایده ال زن و شوهر ۱۲ ساله. ا ...

اتفاقا برعکس طبق اخرین تحقیقات فاصله سنی ایده ال  یک تا پنج سال هست بیشتر و کمترش خیلی توصیه نمیشه

شما با پدرت ۱۰، ۱۲ سال اختلاف سنی داری؟ اتفاقا طبق تحقیقات اختلاف سنی ایده ال زن و شوهر ۱۲ ساله. ا ...

يا خدا كي اين و گفته؟؟ اختلاف سني نرمال بين دو تا پنج ساله

🎁🎁مادر دو تا دختر بودن خيلي حس قشنگ و روياييه💖💖💖

من با همسرم 12 سال اختلاف سنی داریم،خیلی با هم خوب هستیم،دقیقا مثل دو تا دوست که عاشق هم هستن،هیچ اختلاف نظری با هم نداریم،بعضی وقتها من خودمو براش لوس میکنم،بعضی وقتها هم اون،و از اینکه از اون خیلی جوونتر به نظر میرسم خیلی خوشحالم،چون خیلی بده که زن زودتر از مرد پیر بشه،خلاصه به شدت راضی هستم

حس میکنم لج میکنن... زن نمیتونه ناز کنه...گاهی بچه بشه!

اتفاقا برعکس منو شوهرم ۴ماه اختلاف داریم دو تامونم عین بچه ها خودمونو واسه هم لوس میکنیم😉

اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم...
12 سال کجاش ایده اله ؟یک دهه تفاوت نسل تفاوت فکر تفاوت خواسته و ... کجاش علمیه؟طبق چ تحقیقی اینو میگ ...

ایده آل میشه 

زمانی که فرهنگ اعتقادات و طرز تفکرات مثل هم باشه !!

ما کسایی رو داریم که تو سن پایین هستن ولی افکارشون کاملا مثل مردای ۶۰ ساله هستش ،اینا همش برمیگرده به طرز فکر و عقاید ،همینطور هم بالعکس 

همه مثل هم نیستن ،پس دوران آشنایی برای چیه؟؟کسایی تو زندگیشون شکست میخورن وقتی میبینن هیچ جوره ب هم نمیخورن نه فرهنگی نه...........خیلی چیزای دیگه بازم پافشاری میکنن رو ازدواجشون اینا جزء اون دسته هستن که بعد این مشکلات همه چیو میزارن تقصیر اختلاف سنی!!!

منو همسرم ۱۱ سال اختلاف سنی داریم ،با شناخت کامل با هم ازدواج کردیم وقتی ک متوجه شدیم اخلاق رفتار شخصیتمون مثل همه کنار هم کامل شدیم 

البته ک من منظورم نیست اونایی ک اختلاف سنیشون متعادله زندگی بدی دارن 

برات مثال کلی زدم

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑                                                

اینکه الان میگن اختلاف سنی بین 1 تا 5 سال خوبه.... فقط به خاطر اینه که سن ازدواج بالا رفته و جوونهای مجرد،اکثرا هم سن و سال هم یا نهایت با چند سال اختلاف سنی هستن،با این شرایط جامعه،باید اختلاف سنی رو به حداقل برسونن که جوونها بتونن زودتر ازدواج کنن،وگرنه زمان قدیم،پدر و مادرهای ما اکثرا اختلاف سنی بیشتری با هم داشتن و خیلی هم خوشبخت بودن

چرا نمیتونه؟ من هم به وقتش عقل کل و بالغ صحبت میکنم هم گاهی مثل ۱۰ ساله ها🤦‍♀️😅 اینو د ...

من ۸سال از شوهرم کوچیکتر م چرا بلد نیستم خودمو لوس کنم  

میشه هر کی امضامو‌ میخونه‌ به‌ نیت پدرم یه صلوات بفرسته..اخه خیلیییی‌ بابای مهربونی بود  

من و شوهرم یه سال تفاوت سنی داریم

شوهرم چون از بچگی رو پای خودش بزرگ شده برای مامانش هم پدری میکنه چه برسه به من.و بدیش اینه که از وقتی ازدواج کردم خیلی وابسته شدم چون تو همه چیز به شوهرم تکیه میکنم

وقتی نباشه احساس میکنم از پس کاری بر نمیام.

در صورتیکه قبلا کاملا رو پای خودم بودم.

من ۸سال از شوهرم کوچیکتر م چرا بلد نیستم خودمو لوس کنم    

چرا کاری نداره که. ولی همیشگی نباشه که اونم بدش بیاد.گاهی برای تنوع.

از پیامک شروع کن تا عادت کنی 

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نهدینم!!! 👈 این روزها بیشتر معنی دعای فرج رو میشه درک کرد، پس لطفا همه با هم بخونیم 🤲💗﷽💗اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.🤲خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد .....😔🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼