2777
2789
عنوان

خانومایی ک اختلاف سنی کمی با همسراتون دارید خوشبختین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 69 پست
شما با پدرت ۱۰، ۱۲ سال اختلاف سنی داری؟ اتفاقا طبق تحقیقات اختلاف سنی ایده ال زن و شوهر ۱۲ ساله. ا ...

12 سال کجاش ایده اله ؟یک دهه تفاوت نسل تفاوت فکر تفاوت خواسته و ... کجاش علمیه؟طبق چ تحقیقی اینو میگین؟

و خدایی هست مهربان تر از حد تصور ...
حس میکنم لج میکنن... زن نمیتونه ناز کنه...گاهی بچه بشه!

من خدای لوسی ام اتفاقا😂

خودم ۲۷ سالمه شوهرم ۳۰

مدام بهم میگه تو اینی دخترت قراره چی باشه😍😂

انسان در مکانی که بیمار شده هرگز درمان نمیشود🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خدای لوسی ام اتفاقا😂 خودم ۲۷ سالمه شوهرم ۳۰ مدام بهم میگه تو اینی دخترت قراره چی باشه😍😂

😧

میگن مغز ادم تا ۷ دقیقه بعد از مرگشم کار میکنه!من تا ۷ دقیقه بعد از مرگمم دوست دارم🖤😔💍همین قدر که میدونم زنده ای و زیر عکست میزنن انلاین خداروشکر میکنم😖بدیایی که به من کردیو به اون نکن عشقم!⁦☺️🍃🌹⁩هستیِ مــن💍😻
ببین زن زودی شکسته میشه از لحاظ چهره میگم. چون بچه دار هم میشه دیگه بدتر برای همین هرچی مرد بزرگتر ...

همینش خیلی بده نمیخوام پیر تر از اون بنظر بیام!

میگن مغز ادم تا ۷ دقیقه بعد از مرگشم کار میکنه!من تا ۷ دقیقه بعد از مرگمم دوست دارم🖤😔💍همین قدر که میدونم زنده ای و زیر عکست میزنن انلاین خداروشکر میکنم😖بدیایی که به من کردیو به اون نکن عشقم!⁦☺️🍃🌹⁩هستیِ مــن💍😻
کدوم تحقیقات؟؟!! ینی کدوم منبع همچین چیزی میگه ک یک دهه اختلاف باشه؟!! 

وای ۱۲ ماه بوده من اشتباه خوندم ۱۲ سال😂😂

اما تو اطرافم زیاد دیدم که اختلاف سنی ۱۰ ۱۲ سال دارن و خیلی ام خوشبختن

بنظرم به سن نیست همه اش برمیگرده به اخلاق

میشه برای حاجتم صلوات بفرستین🌸
خوب تو ک 20 سالته شاید نتونی به یه پسر 23 ساله تکیه کنی و حقم داری ولی ی دختر 25 ساله میتونه به یه م ...

اتفاقا ب خاستگار کم سن پیدا شده برام

ولی نمیخامش..بخاطر همین سنش!

تاجایی که من میدونم ۳تا۷سال اختلاف سنی ایده اله

اونیکه من خوندم ۱۲ ماه بوده

اشتباه خوندم ۱۲ سال😂

اره خودمم قبلا از یه روانشناس شنیده بودم سن ایده ال ۳ تا ۷ سال

وای ۱۲ ماه بوده من اشتباه خوندم ۱۲ سال😂😂 اما تو اطرافم زیاد دیدم که اختلاف سنی ۱۰ ۱۲ سال دارن و خ ...

بله. 

ماهم اختلافمون یکساله و خوشبختیم

هرکس توو سن مناسب با ادم مناسب ازواج کنه خوشبخته

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
اتفاقا ب خاستگار کم سن پیدا شده برام ولی نمیخامش..بخاطر همین سنش!

چند سالشه؟

مستقله؟بچه ننه نیس؟تفاهم اخلاقی و فکری دارین؟باگذشته ات کنار میاد؟عقایدتون به هم میخوره؟خانواده ها چطوز؟

اینا مهم تر از سنه

و خدایی هست مهربان تر از حد تصور ...
اتفاقا ب خاستگار کم سن پیدا شده برام ولی نمیخامش..بخاطر همین سنش!

خودت چندسالته؟!! 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
12 سال کجاش ایده اله ؟یک دهه تفاوت نسل تفاوت فکر تفاوت خواسته و ... کجاش علمیه؟طبق چ تحقیقی اینو میگ ...

۱۲ ماه بوده

اشتباه خوندم

اما زوج هایی با اختلاف سن ۱۰ ۱۲ هم زیاد اطرافم هست که خوشبختن

چند سالشه؟ مستقله؟بچه ننه نیس؟تفاهم اخلاقی و فکری دارین؟باگذشته ات کنار میاد؟عقایدتون به هم میخوره؟ ...

دلم نمیخاد باهاش حرف بزنم ...‌

نمیدونم اگ با سنش کنار بیام ....اینارم با شناخت میشه فهمید

۱۲ ماه بوده اشتباه خوندم

۱۲ سالم خوبه ،⁦☹️⁩😧

نیاز به  والد مذکر در شما  پاسخ داده نشده برای همین به همسر این دید رو دارید

ما سه سال اختلاف سن داریم و خیلی لذت میبریم که دیدگاهمون مشترک هست

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

نیاز به  والد مذکر در شما  پاسخ داده نشده برای همین به همسر این دید رو دارید ما سه سال اخ ...

خب هر چی ک هست ...قلبم اینو میطلبه با سنای دیگ کنار نمیام