2777
2789
عنوان

خانومایی ک اختلاف سنی کمی با همسراتون دارید خوشبختین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 69 پست
ما دوسال فرقمونه.بیشتر همو درک میکنیم چون همسنیم تقریبا.

میتونی بهش تکیع کنی⁦☹️⁩چرا تو مخیله من نمیگنجه!

میگن مغز ادم تا ۷ دقیقه بعد از مرگشم کار میکنه!من تا ۷ دقیقه بعد از مرگمم دوست دارم🖤😔💍همین قدر که میدونم زنده ای و زیر عکست میزنن انلاین خداروشکر میکنم😖بدیایی که به من کردیو به اون نکن عشقم!⁦☺️🍃🌹⁩هستیِ مــن💍😻
خوب تو پدر میخوای ن همسر حامی میخوای نه شوهر

شما با پدرت ۱۰، ۱۲ سال اختلاف سنی داری؟

اتفاقا طبق تحقیقات اختلاف سنی ایده ال زن و شوهر ۱۲ ساله.

اما خودمم بیشتر از ۱۲ سال رو دوست ندارم

میشه برای حاجتم صلوات بفرستین🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با شوهرم ۳ سال تفاوت سنی داریم و تمام چیزایی ک میگی رو بهم میده 

منم پدر نداشتم

برادرمم بی معرفت تر از اونیه ک بخواد حامیم باشه

بنظرم شما باید از همسرت فقط توقع همسر بودن رو داشته باشی درحالی ک شما بیشتر ب دنبال پدر هستی

اون وقته ک خدا کسی رو سر راهت قرار میده ک وظیفه ی همسری رو ب نحو احسن انجام میده

انسان در مکانی که بیمار شده هرگز درمان نمیشود🤍
احساس میکنم اوناکه سنشون بهم نزدیکه بهترهمودرک میکنن

حس میکنم لج میکنن...

زن نمیتونه ناز کنه...گاهی بچه بشه!

میگن مغز ادم تا ۷ دقیقه بعد از مرگشم کار میکنه!من تا ۷ دقیقه بعد از مرگمم دوست دارم🖤😔💍همین قدر که میدونم زنده ای و زیر عکست میزنن انلاین خداروشکر میکنم😖بدیایی که به من کردیو به اون نکن عشقم!⁦☺️🍃🌹⁩هستیِ مــن💍😻
شما با پدرت ۱۰، ۱۲ سال اختلاف سنی داری؟ اتفاقا طبق تحقیقات اختلاف سنی ایده ال زن و شوهر ۱۲ ساله. ا ...

کدوم تحقیقات؟؟!! ینی کدوم منبع همچین چیزی میگه ک یک دهه اختلاف باشه؟!! 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
من 5سال از شوهرم بزرگترم. مشکلی هم نداریم خداروشکر.4ساله ازدواج کردیم😊

به نظر منم سن فقط یه عدده

خودتو وارد این کیلیشه ها نکن

بیشتراز سن شخصیت واقعی طرفو بشناس

اتفاقا منم مث توفکر میکنم شوهرم باید خیلی ازم بزرگتر باسه ومثل یه پدر باشه😁😁😁

خداروشکر شوهرمم هم ده سال بزرگتره وهم مسئولیت پذیر وبامحبت...

خیلیا سرزنشم میکردن که ازدواج نکن باهاس سنش زیاده ولی من میدئنستم ازخودم چی میخام...

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

عزیزم نباید از شوهرت توقع پدر بودن داشته باشی....تفاوت سنی در حد پنج سال مناسبه....واینکه توقع محبت و حمایت داری ک خواسته تمام زن هاس چه اونایی که مرد تو خانوادشون بوده چ عزیزانی مثل شما باید تو انتخاب همسر دقت کرد....ب خانوادشون نگاه کرد 

عزیزم این چیزا ربطی به سن نداره که.یه بار میبینی یه پسر ۱۸ساله انقد از بچگی مسولیت داشته و کار کرده که حسابی میشه بهش تکیه کرد.یه مردی هم میبینی سی ساله که از پس خودشم برنمیاد.شوهر من از بچگی کار کرده رو پای خودش بوده.همه چی سن و سال نیس ببین شوهرت جنم داره یانه.دیدگاهتو عوض کن دوستم💙

خوب تو ک 20 سالته شاید نتونی به یه پسر 23 ساله تکیه کنی و حقم داری ولی ی دختر 25 ساله میتونه به یه مرد  28 ساله تکیه کنه

سن خودت برا ازدواج کمه

تازه وقتی دوطرف اختلاف سنیشون کم تره بیشتر نیاز های همو درک میکنن

یه دختر 20 ساله هیجان میخواد رمانتیک بازی میخواد ولی ی مرد 32 ساله اینا رو پشت سر گذاشته و دنبال ارامشه بیشر

و خدایی هست مهربان تر از حد تصور ...
شما با پدرت ۱۰، ۱۲ سال اختلاف سنی داری؟ اتفاقا طبق تحقیقات اختلاف سنی ایده ال زن و شوهر ۱۲ ساله. ا ...

منم خیلی دوس دارم⁦☹️⁩

حس میکنم لج میکنن... زن نمیتونه ناز کنه...گاهی بچه بشه!

اتفاقا چون اختلاف سنی کمتر هست بیشتر درک می کنه و حوصله نازکشی داره 

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     

چرا نمیتونه؟ من هم به وقتش عقل کل و بالغ صحبت میکنم هم گاهی مثل ۱۰ ساله ها🤦‍♀️😅

اینو دیروز هم گذاشتم

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نهدینم!!! 👈 این روزها بیشتر معنی دعای فرج رو میشه درک کرد، پس لطفا همه با هم بخونیم 🤲💗﷽💗اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.🤲خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد .....😔🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼

ببین زن زودی شکسته میشه از لحاظ چهره میگم. چون بچه دار هم میشه دیگه بدتر

برای همین هرچی مرد بزرگتر باشه بهتره

یکی از اشناهای ما با همسرش یک سال اختلاف سنی دارن و یک پسر دارن، از لحاظ ظاهری انگار زنه از مرده بزرگتره

میشه برای حاجتم صلوات بفرستین🌸