الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من اصلا از خرید اینترنتی لذت نمیبرم.... این دفعه هم مجبور شدم... خرید یعنی بری انقدر بگردی تا پاهات ...
دیگه با مغازه ها حال نمیکنم. جنسا خیلی بنجول و بیخودی شده. اینقدر باید بگردی آخرشم تلقبی و بد باشه گرون. اره بعضی چیزا مثله لباس اینترنتی سخته اما یه چیزایی که مشخصه و تست نمیخاد حال میده اینترنتی.
خدایا کاش هیچوقت یادم نره تو واسم چه کارهایی که نکردی
آخه عزیزم نه تا بیست و دو که دیگه بازه زمانی حساب نمیشه . در واقع یه روز کامل . باید برای شهر ...
نه مثال زدم. چرا منتظز ی روز کامل؟ مال منو ک میدن نگهبانی هر وقت بیارن اصلا ب انتظار نمیرسه😂
ما مشهدیم تایم رو خودمون انتخاب میکنیم
روز و تاریخش هم
ب تایم اداری هم بستگی نداره اصلا
فقط تهران نیست گلم
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊