2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 87589 بازدید | 3807 پست
من دوبار تخمک کشی کردم بار اول تخمک کشی و پی ار پی شد ۴۵، بار دوم فقط تخمک کشی شد ۳۸، انتقال هم ۱۵، ...

عزیزم دکترا  روش های متفاوتی دارن 

حالا خداروشکر نتیجه گرفتی

طبق صلاح دید دکترت ادامه بده

راستی دکتر منم پرسیده بودی خانم محمداکبری بودن تو مرکز ابن سینا

البته بعد انتقال چون جنگ شد اینا مرکز تعطیل شد چند روزی من دیگه شهر خودمون تحت نظر یه پریتانولوژیست ادامه دادم

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام بچهها،  من امروز روز هشت انتقال جنین بلاست گرید آبودم، بی بی چک دقیق زدم و منفی بود ☹️ 

نمیدونم برای ماه بعد هیسترو کنم شایم مشکلی هست تو رحمم دیده نمیشه. کسی تجربه هیسترو داشته؟ با کدوم دکتر؟

از خدای مهربان میخوام همه ی کسایی که تو این تاپیک هستن بزودی خبر مادر شدنشون رو بدن 

مثل من جوری گرفتار بچه بشین که آرزوی یه ساعت استراحت داشته باشین

من پنج سال طعم تلخ نازایی رو کشیدم 

من دوبار تخمک کشی کردم بار اول تخمک کشی و پی ار پی شد ۴۵، بار دوم فقط تخمک کشی شد ۳۸، انتقال هم ۱۵، ...

ممنون عزیزم❤️ایشالله یه نی نی سالم و سرحال بغل بگیری🥰

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
سلام بچهها، من امروز روز هشت انتقال جنین بلاست گرید آبودم، بی بی چک دقیق زدم و منفی بود ☹️ نمیدونم ...

عزیزم‌الان معلوم‌نمیشه که چرا به خودتون استرس میدین تو گوشیم نوشته روز ۱۲ تازه وارد خون میشه اون هورمون خواهشا به خودتون الکی استرس وارد نکنین این همه زحمت با استرس خرابش میکنین😤

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام وقت بخیر دوستان کسی هست که همسرش عمل واریکوسل انجام داده باشه؟و نتیجه مثبت و بعدش طبیعی بارداربشه؟

دکترا خیلی دارن وقت کشی میکنن یه بار میگن ای وی اف یه بار میگن ای یو ای الانم میگن باید اول عمل بشه ‌از طرفی هم بعضیا میگن تاثیر نداره و دوباره برمیگرده درسته؟

سلام بچهها، من امروز روز هشت انتقال جنین بلاست گرید آبودم، بی بی چک دقیق زدم و منفی بود ☹️ نمیدونم ...

سلام هزیزم منم بی بی چک زدم منفی بود 

انشالله که ازمایشمون خدا معحزه کنه مثبت بشه 

من هشت مهر عمل هسترو هم شده بودم 😔

و فهمیدن رحمم رو به عقبه و طول سرویکسم کوتاه 

سلام هزیزم منم بی بی چک زدم منفی بود انشالله که ازمایشمون خدا معحزه کنه مثبت بشه من هشت مهر عمل هستر ...

اخی تو هم منفی شدی. من امروز همسرم رو بغل کرده بودم همینجروی اشک میریختم. 

عزیزم پیش کی هیسترو شده بودی؟ راضی بودی؟ به من الناز حسینی رو معرفی کردند. 

میشه یه کم از مراحل هیسترو رو بگی، خودم خوندم تو اینترنت میخوام از شما که انجام دادین اطلاعات بیشتر بگیرم، و اینکه هزینه اش چقدر شد؟ و اینکه فهمیدن رحمتون عقبه یا طول سرویکس کوتاه یعنی طبیعی نمیشه باردار شد؟

اخی تو هم منفی شدی. من امروز همسرم رو بغل کرده بودم همینجروی اشک میریختم. عزیزم پیش کی هیسترو شده بو ...

اول توکلت بخدا باشه 

خیلی ها هم بودن دیر تر بی بیشون مثبت شده 

معملش یک بیهوشی چند دقیقه و راحت بعدشم مرخصی میای خونه بعدش شاید لک بینی داشته باشی شایدم نه بستگی به طرف داره

چون خیلی رحمم دستکاری کرده بودن لک بینی داشتم 

دکترم مال شهرستان های سمنانه 

من این سری مطمئن بودم که میگیره همه چی خوب بود نمیدونم چرا بی بی منفی منفی شد 

اخی تو هم منفی شدی. من امروز همسرم رو بغل کرده بودم همینجروی اشک میریختم. عزیزم پیش کی هیسترو شده بو ...

میشه طبیعی باردار شد ولی چون من شوهرم مشکل اسپرم هم داره سخت شده شرایط 

و اینکه حامله بشم باید عمل سرکلاژ بشم 

سلام وقت بخیر دوستان کسی هست که همسرش عمل واریکوسل انجام داده باشه؟و نتیجه مثبت و بعدش طبیعی باردارب ...

اره عزیزم همسر من سال ۹۶ عمل شدم و من سال نود و نه یک بارداری داشتم یک شش هفته سقط شد 

از یک ماه قبلش همسرم دارو تقویتی میخورد و منم رژیم و ورزش میکردم 

سلام وقت بخیر دوستان کسی هست که همسرش عمل واریکوسل انجام داده باشه؟و نتیجه مثبت و بعدش طبیعی باردارب ...

به نظرم پیش چند تا دکتر برو 

خیلی ها هستن بدون عمل با دارو واریکوسل خوب میشه و حامله میشن خانوماشون