به دادم برسین مادرشوهرم امروز سر چادر سرکردن هرچی دئس داشت بارم کرد جلو شوهرم،خانواده شهیدن عروس اولشون ب اجبار خانه پدرش چادرسر میکرد و بعد ازدواج چادرشو برداشته و مانتو جلو باز میپوشه وبی روسری میشینه تو ماشین یه دختر مطلقه هم داره ک حجاب انچنانی نداره چادرم سرنمیکنه و مانتوهاش همش بالای زانوان الان ب من گیر داده چادر سرکن،مادرشوهرم سرخرید پالتومم گف باید زیرزانو برداری چون چادر نداری و ادم از اطرافیانش خجالت میکشه،خودشم حجاب داره اما ۲۴ساعت غیبت اینو اونو میکنه ،هرچی امروز گف شوهرمم گف حجاب زن من کامله ومن مانتو میپوشم برحسب انتخاب خودمم موهامو بیرون نمیزارم ارایش ملایم دارم ،گف زن باپوشش برا مردش ابرو جمع میکنه بی چادر بی ابرویی خودشو ریخته بیرون و مانتئیب میشه مث خانوم فلانی ک خرابه و....و.....و.....من فقط گفتم من پوششمو دوس دارم اینجور بزرگ شدم همسرمم منو اینحور قبول کرده گف من شانس ندارم و فلان و حرف منو بحساب نمیارین،توماشین بودیم گف نگه دارین من بااژانس برم ،تورو خدا کمک کنین چیکارکنم راهکاربدین تازه قراره بشینم طبقه بالاش بخاطر وضع فعلیمون ،چجوری بشونمش سرجاش
ادم شادزیستیم و دیگران رو هم شاد میکنم خدا منو ازتون نگیره😂❤️/کاربر از سال 96😎 تا حالا کلی کاربری ترکوندم/ لطفا برای درست شدن کارام و سلامتی خانوادم صلوات بفرستی ❤️