2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من چهارسالشه تا یکسالگی رشدش خیلی کم‌بود که فهمیدیم هرمون نیاز داره از یک سالگی شروع کردم به زدن هرمون قدش بلند شد اما ماهیچه هاش ضعیفه و لاغر و توان ایستادن و راه رفتن نداره کسی رو میشناسید که این مشکل رو داشته باشه و هرمون بزنه؟

دوستان میشه برای شِفای دخترم یه حمد بخونید😘
برای چی خوبه؟ از چند سالگی میشه زد

نرمالش از دو سالگیه اما قند دخترم به خاطر کمبود هرمون پایین بود و خزلی بد حال بود دیگه دکتر توکل کرد به خدا با اصرار من شروع کرد

برای چی میزنید؟  رشد قد؟

قد و وزن و عضلات...همه چی اصولن درگیر میکنه چون بچه بی حاله ممکنه تشنج کنه قندش پایین میاد ....

نرمالش از دو سالگیه اما قند دخترم به خاطر کمبود هرمون پایین بود و خزلی بد حال بود دیگه دکتر توکل کرد ...

خب قد کوتاه هم باشه ممکنه تو نوجوونی یهو رشدش زیاد شه 

مثلا تو یک سالگی چند سانتدباید باشن بچع ها؟؟؟

من متاسفانه کسو نمیشناسم

خدارو شکر
خب قد کوتاه هم باشه ممکنه تو نوجوونی یهو رشدش زیاد شه  مثلا تو یک سالگی چند سانتدباید باشن بچع ...

مثلا دختر من ۵۰ بود وقت تولد تا یکسالگی شد ۵۵ با زور قرص ویتامین دی و اینا وزنشم خیلی کم و قندشم پایین همیشه ابقند دستم بود ....

قد چندان مهم نیست بیحال بود و هیچ فعالیتی نداشت حتی یه دندون درمیاورد ۶ ماه طول کشید

مثلا دختر من ۵۰ بود وقت تولد تا یکسالگی شد ۵۵ با زور قرص ویتامین دی و اینا وزنشم خیلی کم و قندشم پای ...

اخی الهی چثدر اذیت شدین و غصه خوردین ان شاللهدکه این هورمون ها جواب بده و دختر گلتون هرروز پر انرژی تر بشه

خدارو شکر
اخی الهی چثدر اذیت شدین و غصه خوردین ان شاللهدکه این هورمون ها جواب بده و دختر گلتون هرروز پر انرژی ...

مرسی عزیزم...انشاالله...امروز بردمش حمام وقتی نگاش میکردم بند دلم پاره میشد مهره های کمرش به خاطر هرمن چرخیده و احراف پیدا کرده لگنش چرخیده اخه این هرمون عوارض هم داره عوض خوبی هاش دلم خیلی گرفت ...گفتم تاپیک بزنم ببینم کسی از مامانا این مشکل رو دارن