2777
2789
عنوان

کارم خیلی بدبوده?عذاب وجدان داره میکشدم

| مشاهده متن کامل بحث + 677 بازدید | 24 پست
باور کن بعدسه ماه اومدم الان سه روزه یعنی دیگه موندم چکارکنم  اینقدری که توبچه داری دخالت میکن ...

عذاب وجدان نگیر شما داری در حق بچه ات لطف میکنی با روشهای اصولی تربیتش میکنی 

در حق خودت هم لطف میکنی اگه با بداخلاقی و لجبازی بزرگ شه دوران نوجوانیش بیچاره ات میکنه

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل اینه بقیه فک میکنن میبری تو اتاق دعواش میکنی یا میزنیش!

منم میبردمش تو اتاق بغلش میکردم میگفتم گریه کن بعد که تموم شد حرف بزنیم بگو از چی انقد ناراحت شدی که اونجوری رفتار کردی و..

بعد که میومدیم بیرون نگاااهها انقدر سنگین بود

چند نفر که میگفتن گناه داره چ کارش کردی تو اتاق!!!! مامانمم میگفت زدیش؟چ کاررر کردی باهاش!!!!

دیگه نبردمش بس که فکرشون این بود

مشکل اینه بقیه فک میکنن میبری تو اتاق دعواش میکنی یا میزنیش! منم میبردمش تو اتاق بغلش میکردم میگفتم ...

وای دقیقا مادر منم میگه میبری بچه رومیزنی

میگه تمام بدنش ازدست توسیاهه نیشگونش میگیری ولی بخداکه اینکارونمیکنم پاهاش وقتی میفته سیاه میشه بعضی جاهاش

اونم بلده چطور منوعذاب وجدانی کنه

وای پدر مادر منم اونجورین خیلی دخترمو لوس کردن. خونمونم که روبه رویه بابامه یعنی هر روز بابام دلش میخواد ببینتش. مثلا سره سفره دخترم نوشابه میخواد اگه من بهش ندم دعوام میکنه، انقد لوسش کرده که دیگه دخترم پیش بابام منو نمیشناسه بدبختی اینه شوهرم کارش یجوریه که چند هفته چندهفته خونه نیس اینا انتظار دارن من برم پیششون . واقعا موندم دلم نمیخواد تندتند ببیننش چون واقعا دخترم سرکش شده

بگو خب دختربرادرمم نوته .یعنی چون اون جیغ وداد نمیکنه دیگه دلش نمیکشنه?  بگو توخودت زنی هردوهم نوتن چرابین دختر وپسرفرق میزاری 

عاشقان قدرت ، هرگز نمی توانند عاشق مردم باشند ،  و عاشقان ملت ، هرگز نمی توانند ، عاشق قدرت باشند

اگه دیر به دیر میای پیش مادرت سعی کن خیلی پیگیر نباشی حلوبچه تربیت هاتون ثابت کنید.درستهکار بچت اشتباه اما اونجا نمیتونی راحت روش تربیتی رووانجام بدی هم بچت متوجه توجه بیشتر اونا به خودش میشه.انتظار داره هر جایی به کمکش برسن پس نذار کار به اونجا برسه.بهترین کار پرت کردن هواس بچتونه.

وای دقیقا مادر منم میگه میبری بچه رومیزنی میگه تمام بدنش ازدست توسیاهه نیشگونش میگیری ولی بخداکه ای ...

مامان منم همینه،قشنگ روانی م میکنه ،با نگاهش هزار تا حرف بهم میزنه که از عذاب وجدان میمیرم،در صورتی که من خیلی خوبم با بچه م،جلوی مامانم به هم میریزم از طرز فکرش و چیزی که بهم القا میکنه

من دیگه نمیبرمش تو اتاق،ترجیح میدم ریلکس و بیخیال باشم تو تربیتش و بهش تذکر هم ندم تا اینکه همه جلو دخترم بهم حرف بزنن و بگن چ کارش داری گناه داره و بده ام کنن

این کارا چییییییییییهههههههههههههه

زبون محبت ازش بگیر بگو» تو پسر خوبی هستی اگر وسیله شو ندی دوستت ندارن؛ اگر بدی میگن چه خوبه بهش میدیم

پس بده بدونند چه خوبه باهات بازی کنند وسیله بدن