2777
2789
عنوان

نمیتونم تکون بخورم از درد

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 41 پست
توام درد داشتی میوفته رو کبودیا میمیرم از درد 

اره درد داشت اصلا نمیشد شب موقع خواب پهلو ب پهلو شد هم کبود شده بود هم دردای بدی داشت

راستی یه هفتع مونده به پریودت دیگه نزن

تا پریود بشی و تموم شه

و روزی ۱۰ الی ۱۵ دقیقه هم بیشتر نشه 

❤🩵🧡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره درد داشت اصلا نمیشد شب موقع خواب پهلو ب پهلو شد هم کبود شده بود هم دردای بدی داشت راستی یه هفتع ...

پریودم تموم شده الان میخام تا عید بخابه پهلوهام سیاه سیاه شده حلقه رو میبینم وحشت میکنم فک نمیکردم اینطوری باشه از درد زایمانم بدتره یماه روزی ی ربع بزنم بارژیم شکمو پهلوم میخابه

بابادوروزنزن دردش تموم شه بعد اروم اروم بزن باید روز اول دو س تا میزدی بعد زیاد میکردی دیگ یهو اینهم ...

اخه بلد نیستم ک میوفته همش ینی فردا نزنم مشکا من دردشه فقط کبودی میره مهم نیس

ی مسکن بخوری..  دیگه یکم برنج و ماکارونیتو کم کم جمع میشه

اصلا برنجو ماکارونی نمیخورم بد زایمانم شکمم مونده یماهه رژیمم با رقص حلقه رفتم خریدم بخدا پشیمون شدم بخاطر دردش زدنی نفسم میره

پریودم تموم شده الان میخام تا عید بخابه پهلوهام سیاه سیاه شده حلقه رو میبینم وحشت میکنم فک نمیکردم ا ...

خیلی اذیت خودت نکن بزار خوب بشن دوباره شروع کن

درداش خیلی بده بخصوص وقتی دوباره داری حلقه میزنی و رو جاهای کبود شده میخوره😑😖😖وایی ادم جونش درمیاد ......دور از جونمون😁❤

من سه چهار سال پیش که رژیم داشتم حلقه میزدم 

ولی مدت زمانش اینقد کم نبود مثلا ۷ ماهه ۱۶ کیلو کم کردم

واقعا از ناحیه شکم و پهلو هم سایزم کم شد 😊 کاملا نرمال شدم

❤🩵🧡
خیلی اذیت خودت نکن بزار خوب بشن دوباره شروع کن درداش خیلی بده بخصوص وقتی دوباره داری حلقه میزنی و ر ...

فردا نزنم ینی من باخودم میگم روزی ی ربع تحمل کنم بزنم تا درد عادی بشه الان موندم شوهرمم میگ نزن بزار خوب شی نمیدونم چیکا کنم

فردا نزنم ینی من باخودم میگم روزی ی ربع تحمل کنم بزنم تا درد عادی بشه الان موندم شوهرمم میگ نزن بزار ...

نه نزن 

بدتر میشه و دیرتر خوب میشه 

یه چند روز صبر کن

فوقش تو عید گن بپوش

❤🩵🧡