2777
2789
عنوان

تورو خدا بیاید آرومم کنید داریم دق میکنم😖😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1460 بازدید | 89 پست
تو بزرگی کن خانومی کن لج و لجبازی نکـن √ بگو آره تو درست میگی احترام بزرگتر واجبـ ه . زندگیت رو آسو ...

شما میگی چیکار کنم؟

از صب برم خونه پدرشوهر م؟

اینقدر دعوا و حرص؟

با خواهرم بگم نمیام؟

تو خونه نمونم؟

با غرورم چیکار کنم؟

اگر برم اونجا ضایع میشم،میگه دیدی؟😖😞😔😵

زندگی لجبازی برنمیداره دختر خوب. من اینجا حرف بزنم قورتم میدن. بهم میگن عقب مونده. ( ممکنه تو هم قو ...

شما میگی چیکار کنم؟

از صب برم خونه پدرشوهر م؟

اینقدر دعوا و حرص؟

با خواهرم بگم نمیام؟

تو خونه نمونم؟

با غرورم چیکار کنم؟

اگر برم اونجا ضایع میشم،میگه دیدی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگی لجبازی برنمیداره دختر خوب. من اینجا حرف بزنم قورتم میدن. بهم میگن عقب مونده. ( ممکنه تو هم قو ...

ممنونم که داری به حرفم گوش میدی

نمیتونم با مادر و خواهر م حرف بزنم

همینجوری میگن همسرت چرا اينجوريه؟نميزاره تو بري بياي؟

ديدگاهشون اوکی نیست...

آخه جلوی همه گفت که من جمعه اون ور م.....

کاش میرفتم جایی منو نشناسن😨😭😖😞😔

شما میگی چیکار کنم؟ از صب برم خونه پدرشوهر م؟ اینقدر دعوا و حرص؟ با خواهرم بگم نمیام؟ تو خونه نم ...

من باشم میرم خونه پدرشوهرم.

به خواهرم میگم نمیام. فلانی گفته برم خونه باباش.

زندگیت حیفه به دعوا و حرص نگذرون. من تا همین چند وقت پیش هی بحث و دعوا میکردم الان فهمیدم اصلا ارزش یه لحظه نبود آرامش و لبخند همسر و دخترم رو نداره.

غرور؟ وقتی به مردی بله گفتی یعنی به خودخواهی و خودپسندی و غرور و تکروی و ... نه گفتی. زندگیه زناشویی غرور  نداره عزیز جان. دود غرور توو چشم خودت میره. غرور پشت در دادگاه و اتاق طلاق باید باشه ک التماس میکنن طلاق نگیرن و طلاق ندن. اینا شوخی بردار نیست. واسه دیگران هم نیست.میخوای زندگی کنی باید از خودت بگذری و ما بشی.

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
ممنونم که داری به حرفم گوش میدی نمیتونم با مادر و خواهر م حرف بزنم همینجوری میگن همسرت چرا اينجوري ...

بهشون بگو همه ی آدما گل بی خار نیستن. شوهر من هزار تا حسن داره. از نظر شما اینم عیبشه. که از نظر من عیب نیست. اخلاقشه. چیکار کنم. پیغمبر که نیست همه چیزش کامل باشه.

دل به دل مامان و خواهرت نده که خودتم غصه بخوری. من یه مدت دل به دل مامانم میدادم راجع به همسرم بعد دیدم مامانم چقدر دیدش نسبت به شوهر من عوض شده و چقدر بده.

الان جلوشو گرفتم. اجازه نمیدم اسم شوهرمو بیاره. جلوش قربون صدقه شوهرم میرم. عزتشو نگه میدارم. تعریفشو میکنم. ( حتی اغراق آمیز) و واقعا مامانم اخلاقش داره برمیگرده.

تو معرف همسرت به دیگرانی. پس انتخابت رو زیر سوال نبر. مرد تو همبستر تو نیست. همه کس و همه چیز و همه وجود توئه. وجودتو زیر سوال نبر. کوچیک نکن. تحقیر نکن. بهش افتخار کن.

من بعد چندین سال تازه فهمیدم چقدر باختم

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
بهشون بگو همه ی آدما گل بی خار نیستن. شوهر من هزار تا حسن داره. از نظر شما اینم عیبشه. که از نظر من ...

من بخاطر شوهرم قید تموم خانواده ام رو زدم....اوایل همش لجبازی میکرد دیدم واقعا نمیشه و من توان ندارم که بخوام پا به پاش لجبازی کنم افسردگی گرفته بودم شدید...فک کن یه دختر ۲۰ ساله...از اون طرف هم خوش چنان به خواهرش محبت میکرد که من دق میکردم باورت نمیشه فک میکردم هوو دارم....یه دفعه از بس که زجر کشیدم کلا بیخیال همه چی شدم دیگه هر کاری میکرد برام مهم نبود....رابطم رو با خواهر  و اقوام کلا تعطیل کردم برای مامان بابام هم زنگ میزدم ولی دعوا نمیکردم که باید ببریم خونه بابام....حالا که ۴ سال میگذره ...خودش هر شب با زور میبرتم خونه پدرم😅من  میگم نمیام و اون میگه میریم.....نسبت به قبل بیشتر محبت من میکنه تا خواهرش....ولی هنوزم یهو یه کارایی میکنه که قلبم درد میگیره....تو گروه خانوادگیشون هی مینویسه خواهر داشتن خیلی خوبه و .......مسافرت بخوایم بریم اول اون باید سوار بشه....ولی خب چاره ای ندارم...من اگه بخوام لجبازی کنم باید طلاق بگیرم....پس مجبورم فقط سکوت کنم.....😔

قدرت،جاذبه،مرد است و جاذبه ،قدرت زن 
من بخاطر شوهرم قید تموم خانواده ام رو زدم....اوایل همش لجبازی میکرد دیدم واقعا نمیشه و من توان ندارم ...

خب تو خیلی عاقلی و نتیجه ی عقلت رو میبینی. مطمئنم. نتیجه ی صبرتم میبینی. 

من بعد 9 سال هنوزم مشکلات مثل تو رو دارم. 

به هر حال بر عکس خیلی ها من ته دلم خوشحالم که همسرم از خواهرش نمیگذره با وجود اینکه تاپیکامم نگاه کنی دلخوشی از خواهرش ندارم. چون میدونم قطعا جای منم تووی دلش محکمه. ( چون اخلاق همسرمو میدونم اینو میگم. همه مردا مثل هم نیستن)

ولی میدونم روزی میرسه که همسرم میفهمه من واسش میمونم و لاغیر.