بچه هااااا من چهارهفته مونده به زایمانم نمیدونم چرا اینقد فکرای پلید میاد سراغم همش فکر میکنم خدایی نکرده خدا ازم دخترمو میگیره یا موقع زایمان میگن قلبش نمیزنه یا فکر میکنم بیاد دنیا عقب موندس از این فکرا نمیتونم بخوابم بعدشم شروع میکنم گریه میگم خدایا توروخدا دخترمو ازم نگیری خیلی کلافم
دو تا سقط داشتم روزای خیلی بدی رو گذروندم همش نگران همش ناراحت.تا اینکه فهمیدم دوباره باردارم خیلی واسه بدست اوردن دخترم تلاش کردم هم استراحت مطلقم هم شیاف استفاده میکنم هم امپول هم قرص که واسم بمونه.میشه دعا کنید سلامت بغلش کنم ممنون
عزیزم این هورمون های بهم ریخته باعث خیلی از این فکرا هست
سعی کن این فکرا از خودت دور کنی
ب خودت کمک کن تا خدایی نکرده افسردگی بعد زایمان نگیری
فقط 31 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به این فکر کن یه کوچولوی ناز میاد تو زندگیتون و همه چی عالی پیش میره
وزن شروع: ۷۹😣 - وزن فعلی: ۶۰🤗 -وزن هدف: ۵۷😍 قد: ۱۶۱ ❤️ من به دنبه هایم وعده آب شدن داده ام...😁❤️ یه بار برای همیشه تصمیمت رو بگیر و تا تهش برو... نمیشه هرچی که دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو روی ترازو ببینی... نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو آینه از هیکلت لذت ببری... نمیشه اندازه دو نفر بخوری و به سایز یه نفر لباس بخری... همین الان شروع کن... با یک اراده قوی... اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو آینه از خواب بیدار میشی...😍😍😍
منم کم و بیش همین بودم الانم ازین فکرای منفی میاد سراغم
گاهی، فک میکنم بخاطر دل بستگی و دوست داشتنه
اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگیتون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...
عزيزم دور كن از خودت افكار منفي و چرا به زيبايي ها فكر نميكني به اينكه بدنيا مياد و اولين بار ميبينيش يا برات ميخنده يا اولين بار شير ميدي اينقدر به اينا فكر كن تا افكار منفي از سرت بره بيرون
انشالله صحیح و ساام میاد بغلت منم ک هنوز باردار نشدم و تو اقدامم خیلی میترسم خیلیااااااا دعت کن وا ...
انشاا...به زودی دامنت سبز،بشه اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل الفرجهم
دو تا سقط داشتم روزای خیلی بدی رو گذروندم همش نگران همش ناراحت.تا اینکه فهمیدم دوباره باردارم خیلی واسه بدست اوردن دخترم تلاش کردم هم استراحت مطلقم هم شیاف استفاده میکنم هم امپول هم قرص که واسم بمونه.میشه دعا کنید سلامت بغلش کنم ممنون