2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ممنون که تعریف کردی عزیزم مگه ثمر به مهند نگفت دروغ گفتم حامله نیستم وقتی بش سیلی زد بعد چیشد

خواهش اره گفت ولى حامله س

منم قبلا ديدمش دوباره 

بعدش همين ديگه زنگ زِد مهند واسش پيغام گذاشت ك اين پيغام از طرف دختر فيروزه س و اينبار فراموشت ميكنم ديگه

وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے...✨🌸
نمی‌دونم ولی به بار خوندم مردم انقد به خاطر قدش مسخرش کردن اونم دیگه بازیگری نمیکنه ‌گفته قدم به خود ...

اخه بنظرم از زینب تو سریال سیب ممنوعه که کوتاه تر نیست دیگه؟ 

مااز طبقه پایین جامعه نیستیم این جامعه اس که چند طبقه روما ساخته  
ممنون خیلی خوب توضیح دادی میشه به عنوان نویسنده ازت استفاده کرد

خواهش ميكنم عزيزم❤️ نظر لطفته😁 

اين وسطاش هم بيسان از خونوادش فراريه و هى ميگه نميخوام ببينمشون و مشكلاتشون تو زندگيم تأثير ميزاره😊

خواهش ميكنم عزيزم❤️ نظر لطفته😁  اين وسطاش هم بيسان از خونوادش فراريه و هى ميگه نميخوام ببينمش ...

درسته این فیلم مال چند سال پیشه ولی ازتون زمان خیلی اینجور زندگی ها رو دیدم که به همدیگه اینجوری خیانت میکنن خیلی دیدم واسه همین نگاش می‌کنم 

...
درسته این فیلم مال چند سال پیشه ولی ازتون زمان خیلی اینجور زندگی ها رو دیدم که به همدیگه اینجوری خیا ...

اره متاسفانه بيچاره عدنان خيلى بد شكست ميخوره از يه طرف خودش از يه طرف نهال💔