2777
2789

آری

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه نونی بوده

احتمالا زیاد گذاشتی بمونه خشک شده

یه کم سس یا پنیر هم تو ساندویچ باشه بافتش بهتر میشه

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud

بله خشک میشه

مگه اینکه صفحه ها رو از قبل کمی چرب کنی یا موادت کمی آبدار یا چربتر باشه

همونا که خشک هستن هم روشون سلفون بکشی ، دوباره نرم میشن کمی

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
بله خشک میشه مگه اینکه صفحه ها رو از قبل کمی چرب کنی یا موادت کمی آبدار یا چربتر باشه همونا که خشک ...

اها قبلش چرب کردم پنیر پیتزا هم گذاشتم 

ولی فک کنم مدتش زیاد بوده

اها قبلش چرب کردم پنیر پیتزا هم گذاشتم  ولی فک کنم مدتش زیاد بوده

چراغ نداره؟ معمولا از روی چراغش می فهمی کی آماده س

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud
اها قبلش چرب کردم پنیر پیتزا هم گذاشتم  ولی فک کنم مدتش زیاد بوده

دو دقیقه که گذشت در دستگاه رو باز کن چک کن اگه لازم بود باز بذار کمی بمونه

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
بچه ها ساندویچ ساز رو چجوری تمیز میکنید؟

صفحه هاش متحرکه دیگه ، در بیار بشور 

فقط سیم نکش