2777
2789
عنوان

شوهرم گفت اشتباه کردم ببخشید

1043 بازدید | 25 پست

بهش گفتم دفعه دیگه بخشش درکارنیست زندگیتوماشینوخونه رومیذاری میری گفت باشه دیگه تکرارنمیشه .بیاامضا بدم.تاپیک های قبلم هست دوسه روزبودبایکی پیام بازی میکرد فهمیدم گوشیشوزدشکوند .

خدایاشکرت تاهمیشه خودت کمکمون کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیک قبلتو خوندم اگ میخای باهاش زندگی کنی دیگ زیاد بهش سخت نگیر ولی اون پیامی دختره براش نوشته بود گویایی این بود ک رابطشون برای خیلی وقت پیش بوده

چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند🌷🌷
چرا

یه دختر دیگه رو وابسته کرده، مگه غیر از اینه؟

تفریحش رو کرده، لذتشم برده، حالا به اسم زنم، بخاطر دخترم، داغونش می کنه و می ذارتش کنار....... تا اینجا میگی دختره حقشه، چشمش کور............ 

ولی یه طرف قضیه ام مردی هست که یه روزی قول داده که مخ بزنه که دل به دست بیاره........ خیلی راحتم بخاطر بی تابی های زنش و از ترس اذیت شدن دخترش زد زیر کاسه وکوزه هر چی رشته بود.............

آه دختره هم می گیره............ در بهترین حالت خودتم دختر داری

با یه همسری که عادت کرده یواشکی ناخونک بزنه اما مسئولیت نپذیره و پاشم افتاد بزنه زیر همه چی.........

انشاالله سربه راه شده اما من همین دیشب با گوش خودم چیزایی شنیدم .یه فامیل دور داریم که مردش هرزه و دیوث و با وجود ۵۵ سالگی باز خیانت میکرد به بدبخت زنش.دیروز بعدظهر با زنش بحث میکنه و حسابی زنرو میزنه اخرشم هلش میده و میره شب میاد میبینه زنه سرش خورده به لبه دیوار و همون موقع مرده.امروز مراسم زنه بود ۵۰ سالش بود و اومدن شوهره بی همه کسشم دستبند زدن بردن