2777
2789
عنوان

بچه ها بیایید میدونم تکراریه

183 بازدید | 10 پست

الان روز یازدهم که از شروع درمان شپش و رشک سرم میگذره و دوره دوم درمانم دیروز انجام دادم. ولی امروز دوتا رشک روی ساقه موهام بود نزدیک ریشه هم نبود، مثله پوست شده بودن، مگه نمیگن نهایت تا ده روز تخما شپش میشن ، پس این رشکا از کحا اومده، موهامم پسرونه زدم، چیزی تو سرم نیست، میتونه پوسته ی تخم بوده باشه؟؟؟؟؟

خدایا، لایقم دان برای داشتن یه فرشته ی دیگه مثله تسنیم💜💜💜💜

منم موهام تا کمرم بلنده

شپش زدم،دلمم نمباد کوتاه کنم

همیشه هم بشون میرسم نمیدونم چرا اینا اومدتو سرم

چیکارکنم؟؟؟

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرتب تخم میذارن دیگه. هر روز میذارن

آخه همون روز اول شپشا چندتا بودن که از بین رفتن. رشکارم تا سه روز مامانم کاملا از سرم بیرون اوورد، شامپوو محلول و سرکه و... استفاده کردم و شانه زدم. چیزی تو موهام نیست . دیروز دوره دوم شامپوم و محلول زدم ولی امروز این دوتا رو دیدم

من سه ساااال در گیر سر دخترم بودم،اخر سر موهای دختر هفت ساله مو صفر زدم😫😫😫😫

اتفاقا دخترم منشاش بود، همون اول موهاشو پسرونه کوتاه کردم، الان خداروشکر اصلا چند روز تو سرش هیچی نیست‌. امروز خودم دوتا رشک دیدم شبیه پوست شده بودن و تیره

آخه همون روز اول شپشا چندتا بودن که از بین رفتن. رشکارم تا سه روز مامانم کاملا از سرم بیرون اوورد، ش ...

یه شب تا صبح سس مایونز بزن. بعد برو حموم با سرکه موهاتو بشور. بعد بیا بیرون شونه ریز بکش و سشوار بکش  به نظرم دیگه تموم میشن 

وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨
یه شب تا صبح سس مایونز بزن. بعد برو حموم با سرکه موهاتو بشور. بعد بیا بیرون شونه ریز بکش و سشوار بکش ...

خسته شدم ده روز کارم همینه، خودم و شوهرم و دخترم. بشور و جارو بزن هر روز. امروز اعصابم بهم ریخت این دوتا رو پیدا کردم