بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پکیج بوتان که خیلی خوبه ابگرمکش والا قدیم خوب نبود ابگرمکن پلار هم داشتیم با اینکه چند سال کار کرده بود خوب بود اگه سرویس بشه مرتب ایران رادیاتور پکیجش خیلی اکی نبود
عزیرم اخر چکار کردی من ابگرمکن دیواری میخام شوهرم راضی نمیشه از این استوانه ایا داریم ما الان اما دو ...
پارسال ۱/۷۰۰/۰۰۰تومن دادم دیواری گرفتیم. بوتان ۵۴۱۸ rs ولی اصلا راضی نیستیم. برگردم عقب استوانه ای می گیرم. کوچیکش رو بگیر.از قد خودت کوتاهتر. الان هیچوقت آب گرم نداریم. فشار آبمون خیلی زیاد بود. ولی الان نخ شد. چون خروجیشون کمه.طول میکشه گرم بشه. حتما باید ۳میلیون بدی موتور پمپ هم بخری. اصلا از دیواری راضی نیستم.
دوستان من تجربه آبگرمکن دیواری بوتان ومخزنی را دارم چون هردو تاش را به مدت چند سال داشتم ابگرمکن دیواری داشتیم هر سال باید میدادیم بیرون سرویسش میکردن چون هروقت رسوب میگرفت آب راسرد میکرد وسرویسش هم هزینه داشت به قیمت خود آبگرمکن سرویسش تو چند سال باهامون در اومد که فروختیمش اما ابگرمکن مخزنی هم که داشتیم سنگین بود وجاگیر بعد چند سال هم که مخزنش سوراخ شد کلی هزینه تعویض مخزن دادیم اما چون وزن آبگرمکن سنگین بود به سختی بردیم ومخزنش را عوض کردن امادر آخربه این نتیجه رسیدیم بهترین آبگرمکن دیواری زود جوش هست چون اولا وزنش کم هست واب گرم همیشه داری دیواری هم هست وکم جا میگیره وتو دیوار نصب میکنی رسوب هم نمیگیره البته اگر ورق مخزنش ضخیم باشه خیلی براتون کار میده اگر بعد سالها هم مخزنش خراب یا سوراخ بشه چون سبک وزنه راحت میتونید ببرید مخزنش را عوض کنید که هزینه اش زیاد نمیشه اما به این زودیها مخزنشون خراب نمیشه ما الان سه ساله یه دست دومشا خریدیم وراحت شدیم وهمیشه آب گرم داریم خدا راشکر ببخشید زیاد نوشتم میخواستم تجربیات چند سالم رابگم که شما راحتر بتونید تصمیم بگیرید