2777
2789
عنوان

بارداری

105 بازدید | 4 پست

سلام خانما

کسی بوده بدون رضایت شوهرش برای بچه دوم باردار شده باشه

یعنی با کلک

ببخشیدا

ولی من و شوهرم از اول برنامه ریزیمون روی این بود که پشت سر هم دوتا بیاریم....الان دخترم ۱۰ ماهشه ولی شوهرم کلا زد زیر همه چی...بچه ام خیلی آرومه اصلا اذیت نمیکنه حتی شوهرم واقعا عاشق دخترم هستش اما زیر بار نمیره

من سنم داره میره بالا دوست دارم بعدی رو زودتر بیارم

شوهرم از ازدواج اولش یک پسر ۱۴ ساله داره که با مادرش زندگی میکنه و فکر میکنم بخاطر اون نمیخواد سومی رو...ولی حرف بین ما چیز دیگه ای بود

کسی ایده ای داره؟

چند سالتونه؟ من پیشنهاد نمیدم اینکارو کنید جدا از خواسته همسر بارداری انقدر زود باعث افتادگی رحم و ...

۳۰ ساله هستم

زایمانم‌طبیعی بود و آسون دخترمم خدا رو شکر از اول خیلی آروم بوده...۰را پیشنهاد نمیکنید؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳۰ ساله هستم زایمانم‌طبیعی بود و آسون دخترمم خدا رو شکر از اول خیلی آروم بوده...۰را پیشنهاد نمیکنید ...

فقط باید با همسرت صحبت کنی و نمیشه بگی گولش بزنم چون اونم حق داره بچه اونم هست اونم زیر بار مسئولیت و خرج و پدری باید بره 

بنظرم باهاش صحبت کن ۳۰ هم زیاد نیست مخصوصا اینکه یه بارداری داشتی 

Silenc says a lot more than you think 🤍