2777
2789
عنوان

دو دلم بگین کدوم راه بهتره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 31 پست
خب صمیمی هستیم ولی خیلی دیر زنگ زده من مامانم اینا پریروز اومده بودن خونم اگه زودتر میگف با اونا میر ...

من اگر دوستم نیاد عروووسیم ناراحت میشمممم شایدم بکوووشمش 😒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول اخرش خودت باید تصمیم بگیری دلت یه دل کن

ازت خوشمم نمی یومد حسی خوبی ب تو و امثال تو نداشتم ....ولی وقتی رفتی و فهمیدم چکار کردی برامون برای خودم متاسف شدم ک اونقدر کوچیکم ک بزرگی تو نفهمیدم....من و امثال منوببخشش ....شهادت مبارک سردار دل ها ❤

اون اومده عروسیت باید بری...شرایتش داری برو

..من دلم لک زده واسه عروسی

ازت خوشمم نمی یومد حسی خوبی ب تو و امثال تو نداشتم ....ولی وقتی رفتی و فهمیدم چکار کردی برامون برای خودم متاسف شدم ک اونقدر کوچیکم ک بزرگی تو نفهمیدم....من و امثال منوببخشش ....شهادت مبارک سردار دل ها ❤
دیر زنگ زده؟ پس اونقدم صمیمی نیستین  بیخیال عید برو پس

دیر که اره دیگه گزاشته روز حناش زنگیده من چون شهر دیگم از بعد عروسی به بعد فقط تلفتی با دوستام در ارتباطم 

ببین من دوست صمیمیم نیومد عروسیم به جاش رفت با شوهرش مسافرت 

اولش ناراحت شدم، بعد رابطه ام رو کم وکمتر کردم تا اینکه کامل قطع رابطه کردم

البته مال شما خیلی دیر دعوتت کرده

ببین من دوست صمیمیم نیومد عروسیم به جاش رفت با شوهرش مسافرت  اولش ناراحت شدم، بعد رابطه ام رو ...

اره دیگه همون اگه میگف من با مامانم میرفتم خونمون بودن روز مادر 

اهااا خب اون دیگه بحثش جداس . اگه نمیری زنگ بزن بگو ک نمیتونم بیام و این حرفا

منم شوهرم میگم هر رفتی یه آمدی داره اصن شوهرامون همو نمیشناسن حالا عید میرم خونشون تا باهم آشنا شن اینطور بهتر نیس؟

دیر که اره دیگه گزاشته روز حناش زنگیده من چون شهر دیگم از بعد عروسی به بعد فقط تلفتی با دوستام در ار ...

عزیزم من و دوستام شهرای مختلف پخش شدیم خیلی وقته ارتباطمون فقط تلفنی شده ولی با این حال همون روزی ک تاریخ عروسیمون مشخص شد زنگ زدیم ب هم خبر دادیم 

اگه دوستی منو همون روز عروسیش دعوت کنه قطعا نمیرم چون نشون میده صمیمیت آنچنانی هم بینمون نیست ک همون روز یادش افتاده

بازم شما خودت و دوستت رو بهتر میشناسی میتونی عید بری بگی دیر گفتی نتونستم هماهنگ کنم برنامه هامو ک بیام 

عزیزم من و دوستام شهرای مختلف پخش شدیم خیلی وقته ارتباطمون فقط تلفنی شده ولی با این حال همون روزی ک ...

اره همین طور ک شما میگی درسته😊ممنون واقعا دودل بودم