2777
2789
عنوان

هماتوم و لکه بینی

14436 بازدید | 60 پست

سلام خانما کسی تو بارداریش هماتوم داشته؟ دفع میشه یا جذب؟ من روز شنبه رفتم سونو قلب تشکیل شده بود 6 هفته و 2 روز ولی گفت هماتوم دارم 2 سانت. قبل سونو هم چن روز لکه بینی و خونریزی قهوه ای و سیاه داشتم. این چند روز کامل قطع شده بود امروز بازم لکه بینی دارم. ممکنه بخواد دفع بشه؟ یا ممکنه قلبش ایست کرده باشه؟ لطفا راهنمایی کنید. 😢😢

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم داشتم از همون ۴ هفته لک میدیدم تا ۱۰ هفته با اینکه پروژسترون هم مصرف میکردم استراحت کن برای بعضیا جذب میشه بعضیا هم دفع اصلا نترس

وقتی که در منی و نفس می کشم تورا😍دیگر کجای جهان تو را جستجو کنم👨‍👩‍👧‍👦🤩

منم تازه متوجه شدم باردارم یک هفتس ترشحات قهوه ای دارم خیلی کمرنگ رو لباس زیرم نیست جوریه که دستمال می کشم یکم قهوه ای میشه 

درد هم ندارم آیا طبیعیه یا نه خیلی نگرانم 

هر اتفاقی براتون افتاد صبور باشید،حکمت خدا رو می فهمید..🙂
منم تازه متوجه شدم باردارم یک هفتس ترشحات قهوه ای دارم خیلی کمرنگ رو لباس زیرم نیست جوریه که دستمال ...

طبیعیه

یعنی خطری برای جنین نداره؟ 

اگر استراحت کنی و هماتومت بزرگ نشه هیچ خطری نداره خیلیا تو بارداری هماتوم دارن تازه من ۶ هفته یه لخته بزرگ دفع کردم و تا شبش خونریزی داشتم اما سونو رفتم جنین خوب بود