2777
2789
عنوان

اگر جاریتون نشسته باشه رو زمین یا رو مبل...

| مشاهده متن کامل بحث + 1695 بازدید | 111 پست
ببخشید اسی جون خانما من یه سوال دارم بچه جاریم به دنیا اومده بود برا شب شیشش میخواست جشن بگیره دقیقا ...

معذرت میخوام مگه محتاج یه قرون دو زار کادویی ...

نه برو نه بیا ...

شوهرت داد عیدی به بچش بده ...

نداد هم نده 

شما دخالت نکن ..خانمیت رو بکن 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه من چکار کردم اینجوری میکنه؟؟

ماهیان شهر ما از کوسه ها وحشی ترند!بره های این حوالی گرگها را میدرند!سایه از سایه هراسان درمیان کوچه ها؛زنده ها هم آبروی مردگان را میبرند!!!
چرا همه با جاریهاشون بدن اینجا؟!

ما خیلی خوب بودیم در حد چت شب تا صبح یا وقتای بی حوصلگیمون ولی فک گنم مادرشوهرم بینمونو بهم زده 

شماهایی ک تو امضاتون در خواست صلوات کردین برای همتون صلوات میفرستم و لایک میکنم ک بدونین فرستادم👌
چه اصراریه که بری خونش حالا😳 اصلا نرو

ما نمیریم مادر شوهرم میگه پاشین برید خونش یه سر بزنین زشته بهش میگم مگه دعوت کرده میگه مگه باید دعوت کنه پاشین برین منم نرفتم تا خودش دعوت کرد

🖤دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک بااوچه کرده 🖤🖤پدرم دوستتدارم لطفان اگردوستداشتین واسه بابام یه فاتحه بفرستید ممنونم
کلا از جاریو خواهرشوهر فامیل خوبو صمیمی در نمیاد 

اینارو موافقم اما جاریم بجز جارز بودن باهام نسبت داره قبلا خعلی خوب بودیم نمیدونم چیشد باهام بد شد 

شماهایی ک تو امضاتون در خواست صلوات کردین برای همتون صلوات میفرستم و لایک میکنم ک بدونین فرستادم👌
نه من شش تا جاري دارم خيلي هم باهاشون جورم

آخه بیشتر اونجایی که من می بینم رابطه شون خوبه یا بد نیست یا حداقل اگر صمیمی نیستن خیلی محترمانه و خانمانه است؛ ولی اینجا اغلب خانواده شوهر دشمن خونی محسوب میشن!