2777
2789
عنوان

اگر جاریتون نشسته باشه رو زمین یا رو مبل...

| مشاهده متن کامل بحث + 1695 بازدید | 111 پست

ببخشید اسی جون خانما من یه سوال دارم بچه جاریم به دنیا اومده بود برا شب شیشش میخواست جشن بگیره دقیقان روزشم ماباید برمیگشتیم تهران ولی یه سته قشنگ برابچش گرفتیم رفتیم خونش خودش نبود شوهرش بود کادو رو دادیمو اومدیم جاریم بعدشم حتی برا تشکر زنگ نزد بهم بچه منم دنیا اومد رفتیم خونش برا اولین بار هم دیدش هم رفتیم خونش چیزی نداد کادو عروسیمونم نداد حالا واسه عیدی چه کنم ما مهمونیم اول مابریم خونشون اگرد اون داد مام بدیم یانه چیکار کنم بدم میاد ازش پدرم فوت شده بود شوهرش سفید پوشیده بود خودشم اصلان احتراممو نگه نداشت چه کنم 

🖤دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک بااوچه کرده 🖤🖤پدرم دوستتدارم لطفان اگردوستداشتین واسه بابام یه فاتحه بفرستید ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید اسی جون خانما من یه سوال دارم بچه جاریم به دنیا اومده بود برا شب شیشش میخواست جشن بگیره دقیقا ...

چه اصراریه که بری خونش حالا😳

اصلا نرو

لایک نکنید لطفا...ریپلای فقط           خدایا شکرت           
چرا همه با جاریهاشون بدن اینجا؟!

من باهاش بد نیستم ولی اون پشته سرم حرف میزنه جلو همه بهم تییکه میندازه تازه گاهیی از رابطشونم میاد جلوشوهرم میگه همیشه هم باسنشو سینه هاشو میندازه بیرون عنترخانم

🖤دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک بااوچه کرده 🖤🖤پدرم دوستتدارم لطفان اگردوستداشتین واسه بابام یه فاتحه بفرستید ممنونم
من دیروط وایساده بودم با جاریم حرف میزدم یهو سرشو انداخت پایین رفت دستشویی  😐 بقول خودش بسیا ...

من که این عادیه برام

زنگ میزنم مثلا تبریک اینا بگم یه هو وسط حرف زدنم میگه خب خوش حال شدم سلام برسون😑

لایک نکنید لطفا❤