2777
2789
عنوان

اگر جاریتون نشسته باشه رو زمین یا رو مبل...

| مشاهده متن کامل بحث + 1695 بازدید | 111 پست
باشه مرسی پس وایمیستم ببینم اون داد منم میدم 

آره عزیزم؛ حالا من جاریهام یه کم خسیس هستن و معمولا کادو که میدن به هر مناسبتی خیلی سبکتر از کادویی هست که من بهشون دادم. ولی میدن به هر حال.

کادوروبگیر.به تلافی دوباری که کادونداده توهم نکادونده.فکرنکنه زرنگه

😁😁ایول این خوبه ولی مادر شوهره میره رومخ میگه تو چرا ندادی جواب اونو چی بدم

🖤دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک بااوچه کرده 🖤🖤پدرم دوستتدارم لطفان اگردوستداشتین واسه بابام یه فاتحه بفرستید ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی اگر اورد داد نگیرم یا همونو بدم به بچش

اگه چیزی اورد ...دقیقا عین همون قیمت براش یه چی بخر بده ...

ولی بعید میدونم چیزی برات بیاره 

مگه نمیگی پاگشات نکرد و فلان 

این برات چیزی نیاره بهتره ...بعدا هم حرف و حدیث کمتره

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

یکی دوبار تلافی کردم ولی خوب دست خودم نیست ناخواسته احترام میذارم وقتی اونا میان و خونگرمم ذاتیه د ...

من وقتی میشینیم محلشون نمیدم رومو میکنم تلویزیون البته قبلا میشستم کنارشون و حرف میزدم وای الان میبینم یه طرفه هست ولی خدایی اگر وارد بشه خیلی بی ادبی میدونم بلند نشم

خیلی بی شخصیت و بی شعور هستن اونا دیگه😑😑😑

لایک نکنید لطفا❤

بگو شما خبر نداری ...چندین بار ما دادیم بهشون 

چرا شما نرفتی به اون بگی برای من جبران کنه ؟؟؟؟

زیادم مادرشوهر رو دخالت نده به اون چه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

اگه چیزی اورد ...دقیقا عین همون قیمت براش یه چی بخر بده ... ولی بعید میدونم چیزی برات بیاره  ...

نهایتش پول نقد ده تومن بده برا عیدی بده چون نعداد بچه ها خیلی زیاده منم به دوتا بچه هاش یعنی ده بدم یاندم تلافی

🖤دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک بااوچه کرده 🖤🖤پدرم دوستتدارم لطفان اگردوستداشتین واسه بابام یه فاتحه بفرستید ممنونم
یکی دوبار تلافی کردم ولی خوب دست خودم نیست ناخواسته احترام میذارم وقتی اونا میان و خونگرمم ذاتیه د ...

همیشه هم به خباثت نیست ها؛ بعضی ها بلد نیستن، من یکی از جاریهام رو اول ناراحت میشدم از رفتارش؛ تو خیابون می دیدم یه سلام و احوالپرسی سرد میکرد، خونه ما می اومد حرف نمیزد، خونه شون میرفتیم یه پذیرایی میکرد و ساکت می نشست. بعد از یه مدت متوجه شدم کلا اینجوریه؛ بلد نیست مهمانداری کنه یا حرف بزنه و اینها...

دیگه ناراحت نشدم. 

بگو شما خبر نداری ...چندین بار ما دادیم بهشون  چرا شما نرفتی به اون بگی برای من جبران کنه ؟؟؟؟ ...

نه بابا من جوابشو میدم رو نمیدم این حرفت خوبه همینو میگم

همینوبگو.بگودوبارکادونداده بهم.مگه من نوکرباباشم اینجوری باهام رفتارمیکنه.

البته دورازجونت😆

طرف صحبت من استارترهست.پس تحمل نظرمخالف نداری شلوارتوبکش روسرت وخف.
همینوبگو.بگودوبارکادونداده بهم.مگه من نوکرباباشم اینجوری باهام رفتارمیکنه. البته دورازجونت😆

😁😁😁😁😁😁😁

همیشه هم به خباثت نیست ها؛ بعضی ها بلد نیستن، من یکی از جاریهام رو اول ناراحت میشدم از رفتارش؛ تو خی ...

پس خیلی اون فرد بی فرهنگ و بی ادبیه

معلومه که ادب بهش یاد ندادن

🙄🙄🙄🙄

لایک نکنید لطفا❤
نهایتش پول نقد ده تومن بده برا عیدی بده چون نعداد بچه ها خیلی زیاده منم به دوتا بچه هاش یعنی ده بدم ...

ده تومن داد به بچه ت...اگه دو تا بچه داره نفری پنج بده 

ببین من انقدر به جاریم و بچه هاش دادم ...کادو و فلان 

الان طلبکارن 

حتی برای اردوی مدرسه ی بچه ش از ما پول میخواد...جوری میگه ادم رو میندازه توی معذورات

من خیلی کشیدم ..‌تو پر رو نکن طرف رو 

تازه جاری من شوهر گنده بک هم داره ...

ده تومن داد به بچه ت...اگه دو تا بچه داره نفری پنج بده  ببین من انقدر به جاریم و بچه هاش دادم ...

چه پروعهه اون باشه منم ۵میدم 

پس خیلی اون فرد بی فرهنگ و بی ادبیه معلومه که ادب بهش یاد ندادن 🙄🙄🙄🙄

نه عزیزم؛ دختر خوبیه اتفاقا، نه حرف و حدیثی، نه کنایه و چیزی؛ فقط کم حرفه و گرم و خوش صحبت نیست.

خب هر کس یه اخلاقی داره.