2777
2789
عنوان

کادوی روز مرد،نظر بدین چطوره؟

340 بازدید | 26 پست

عطر و ادکلن که میگن جدایی میاره 💔

لباس و کفشم  که واسه عید خریدن 👔👖👞

طلا هم که حرومه استفاده نمیکنن 💍

ما زنها هم که پول زیاد نداریم بخوایم سوییچ ماشین کادو بدیم 🗝🔑

از گل و احساساتم که زیاد خوششون نمیاد 💐💝 😖

مو هم که ندارن واسشون کلیپس بخری 💆🏻‍♀️

شال و روسریم که نمیپوشن 🙆‍♀️

اگرم ببریشون بیرون واسه شام که میگن جلو مردم دست تو کیفت نکن به غیرت من بر میخوره  😡🍔🍕

اکثرا هم که اضافه وزن دارن کیک وشیرینی نمیخورن 🍰🍩

پس بزن دست قشنگه رو به افتخار همون جوراب هر سال 👏😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن والا شوهر من نمیگه منو نبر شام بیرون به غیرتم بر میخوره..

میگع باشه پولاتو تموم کن ولی من بهت پول نمیدمااا...بریم

کاربر جواهری در سایت و سوسانو هستم و ۵ تا کاربری دیگه برای من بود که ترکید😒😒😒

😂😂😂

شوهر منم که خودش رفته جوراب خریده واسه خودش

من با یک تبریک عاشقانه روز مرد رو براش خاطره انگیز میکنم😁

وزن شروع: ۷۹😣 -  وزن فعلی: ۶۰🤗 -  وزن هدف: ۵۷😍 ⁦قد: ۱۶۱ ❤️⁩ من به دنبه هایم وعده آب شدن داده ام...😁⁦❤️⁩  یه بار برای همیشه تصمیمت رو بگیر و تا تهش برو... نمیشه هرچی که دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو روی ترازو ببینی... نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو آینه از هیکلت لذت ببری... نمیشه اندازه دو نفر بخوری و به سایز یه نفر لباس بخری... همین الان شروع کن... با یک اراده قوی... اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو آینه از خواب بیدار میشی...😍😍😍

من واسش شلوارک میخرم

با بخشیدن، واقعیت های گذشته عوض نمی شوند زیرا گذشته را نمی توان تغییر داد. ما فقط می توانیم دیگران را ببخشیم تا به آرامش بیشتری برسیم. بخشش به ما اجازه می دهد با گناه، سرزنش و احساس شرم خداحافظی کنیم و به ما یاد می دهد که با دوست داشتن دیگران از شر ترس های گذشته رها شویم
من خیلیییم مو دارم شکمو هستم قرمه هم میخوام روز مرد ولی زن ندارم😅😅😅

خب زن نداری مرد نیستی دیگه پسری

روز پسر هم نداریم😂

وزن شروع: ۷۹😣 -  وزن فعلی: ۶۰🤗 -  وزن هدف: ۵۷😍 ⁦قد: ۱۶۱ ❤️⁩ من به دنبه هایم وعده آب شدن داده ام...😁⁦❤️⁩  یه بار برای همیشه تصمیمت رو بگیر و تا تهش برو... نمیشه هرچی که دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو روی ترازو ببینی... نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو آینه از هیکلت لذت ببری... نمیشه اندازه دو نفر بخوری و به سایز یه نفر لباس بخری... همین الان شروع کن... با یک اراده قوی... اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو آینه از خواب بیدار میشی...😍😍😍
کی هست روز نرد?تاریخشو میگید

18اسفند

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢
ن والا شوهر من نمیگه منو نبر شام بیرون به غیرتم بر میخوره.. میگع باشه پولاتو تموم کن ولی من بهت پول ...

واااا تو سوسانو هستمی؟

چرا ترکیدی؟