2777
2789

دخترم سه ماهشه و رفلاکس پنهان داره...دکتر گفته بود بجز لبنیات میتونی گوشت گاو بخوری..البته من ی روز خامه خوردم و ی روزم پنیر چیزی نشد...اما پریشب ک گوشت گاو تو غذا استفاده کردم صبحش دیدم تمام گردن بچه ام جوش های قرمز ریز زده و چونه اش هم همینطور..دیروزم متوجه شدم پشت کتف و کمرشم پراکنده جوش زده البته پرتقالم خوردم و بجز این دو مورد مشکوک چیزی نخوردم...حالا میخام بدونم حساسیت ب پروتئین گاوی تا چند ماه طول میکشه؟؟؟؟

واینکه اونایی ک بچه هاشون غذا خور شدن چطور بچه هاشون رو کنترل میکنن ک پروتئین گاوی نخوره و چیو جایگزین میکنن برای بچه؟

شیر بز و گوسفند و محصولاتش میتوته جایگزین لبنیات گاوی بشه

ولی گیرآوردنش سخته من کلی گشت شوهرم تا پیدا کرد

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر منم پنج ماهشه رفلاكس پنهان داره دكتر گفته لبنيات نخورم ولي من شير و خامه و ماست ميخورم معمولا تا يكسالگي ب پروتيين گاوي حساست دارن بعدش عادي ميشه

خدايا به اميد خودت نه بنده هاي بيخودت
شیر بز و گوسفند و محصولاتش میتوته جایگزین لبنیات گاوی بشه ولی گیرآوردنش سخته من کلی گشت شوهرم تا پی ...

اخه میگن ب اونم ممکنه واکنش بده چوم داری پروتیئن کازئین هست..همون چیزی ک باعث حساسیت ب گوشت گاوه

اخه میگن ب اونم ممکنه واکنش بده چوم داری پروتیئن کازئین هست..همون چیزی ک باعث حساسیت ب گوشت گاوه

جدی؟ فکر میکردم فقط گاوی بده🤔

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
میشه بگید رفلاکس پنهان چه جوریه؟

دختر من ک یبوست شده..دفع بلغم تو پی پی...کشیدن سر ب عقب موقه شیر خوردن..نگرفتن سینه..بیقراری در حین یا بعد از شیر خوردن...بیدار شدن بیش از حد شب..ک شیر میخان و نمتونن بخورن..اگزما..خس خس وسینه و گرفتگی بینی