2777
2789
عنوان

دهاتی فحش نیست

372 بازدید | 17 پست

من توی روستا زندگی میکنم .کرد هستم .

توی روستا هم به دنیا اومدم‌.اینجا عاشق شدم و عاشق اینجام !

چند وقته که توی این سایتم توی نظرات یا تاپیک چندبار دیدم 

توهین میکنن و بهم دیگه میگن دهاتی ...

دهاتی فحش نیست 

میلیون ها نفر آدم دارن توی روستاها زندگی میکنن.

چه تحصیلکرده هایی که کارهای بزرگ انجام دادن و روستایی بودن 

و چه بیسواد های روستایی که از تحصیلکرده های شهر هم فهمیده تر و باشعور تر هستن.

یاد بگیریم به قیافه .اسم .محل تولد .پدر و مادر .طرز پوشش و لهجه .به هیچ چیز یک آدم توهین نکنیم.

من یک روستایی کردهستم 🤗اینجا بدنیا اومدم و توی روستا هم ازدواج کردم 💑خیلیا اگه بخوان کسی رو تحقیر کنن بهش میگن دهاتی ،من دهاتی ام ،دهاتی فحش نیست🌷خجالت آور نیست 😊پنجره ی من هرروز رو به کوه و دشت و درخت و رودخونه باز میشه 😍همه ی گنجشک ها و مرغ و خروس ها پایین پنجره به امید خرده نون های من جمع میشن و سروصدامیکنن☺اینجا لذت هایی رو داریم که  محشره !نون و کلوچه های محلی 😍عکس هایی که پشتش دیوار آپارتمانا نیست و تا چشم کار میکنه طبیعته 😊بازی بچها ،لباسهای رنگارنگ...سادگی و صمیمیت ❤براتون دل شاد میخوام ،قلب مهربون ❤براتون یه روز به یادموندنی توی یه روستا میخوام کنار مردمی که انگار از فضا اومدن و رفتارشون  شبیه مردم شهرنیست🌹 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

تازه یکی تایپیک زده بود باشوهرم شوخی شهرستانی کردم بعد پرسیدن شوخی شهرستانی چیه گفت شوخی خرکی

انقد آدم بلانسبت بیشعور وبی فرهنگ باشه که به شهرستانی ها وحتی کسایی که دهات زندگی میکنند توهین کنه واقعا متاسفم😑

اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم...

اونایی که به همه میگن دهاتی روستایی بودنشون  رو دوس ندارن احساس کمبود دارن‌ و فکر میکنن شهریها باکلاسن😞من تا ۹ سالگیم تو روستا بودم.افتخار هم میکنم.تاحالا پنهونش نکردم.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
از ایرانی جماعت نژاد پرست تر وجود نداره خودت ناراحت نکن  عادت داریم به زبان لهجه فرهنگ هم توهی ...

ایرانی جماعت چیه چرا جمع میبندی بعضی ها فرهنگ ندارند

اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم...
تازه یکی تایپیک زده بود باشوهرم شوخی شهرستانی کردم بعد پرسیدن شوخی شهرستانی چیه گفت شوخی خرکی انقد ...

خوده تهرانم همه از شهرستان اومدن

یا ترکن یا لرن  یا واسه شمالن ...

آرامش خودتون رو فدای بی شعوری دیگران نکنید😊
از ایرانی جماعت نژاد پرست تر وجود نداره خودت ناراحت نکن  عادت داریم به زبان لهجه فرهنگ هم توهی ...

کاش روزی برسه که اینجا هم مثل کشور های دیگه یاد بگیرن مردمو آزار ندن کلا اصن به همدیگه کار نداشته باشن

من یک روستایی کردهستم 🤗اینجا بدنیا اومدم و توی روستا هم ازدواج کردم 💑خیلیا اگه بخوان کسی رو تحقیر کنن بهش میگن دهاتی ،من دهاتی ام ،دهاتی فحش نیست🌷خجالت آور نیست 😊پنجره ی من هرروز رو به کوه و دشت و درخت و رودخونه باز میشه 😍همه ی گنجشک ها و مرغ و خروس ها پایین پنجره به امید خرده نون های من جمع میشن و سروصدامیکنن☺اینجا لذت هایی رو داریم که  محشره !نون و کلوچه های محلی 😍عکس هایی که پشتش دیوار آپارتمانا نیست و تا چشم کار میکنه طبیعته 😊بازی بچها ،لباسهای رنگارنگ...سادگی و صمیمیت ❤براتون دل شاد میخوام ،قلب مهربون ❤براتون یه روز به یادموندنی توی یه روستا میخوام کنار مردمی که انگار از فضا اومدن و رفتارشون  شبیه مردم شهرنیست🌹 
سلاو نازارکم خاسی ک قصی وته پیت تا دیانی بشکنم    

خخخخخ قزات گیانم .زحمت مکیشه باوانکم .هر لسر فیر کردنی چتیک باش او تاپیکم دانیاوه .که فرهنگی جوان زیاوتر بت

والا اگه بخوای منطقی نگاه کنی همه یجورایی دهاتی هستیم!!!

شهرمون که الان شهر نشده!!! چندین سال طول کشیده که وسیع تر شده و پیشرفت کرده!!

دیگه از بعضیا که گذشته!!! سعی کنیم ماها رعایت کنیم❤

طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید