2777
2789

من 5 روزه عمل کردم ازدیروز خیلی تهوع و سردرد دارم میدونید چکارکنم ک بهترشم،دارم خیلی اذیت میشم

متاسفانه باید تا فردا غروب صبرکنم ک برم پیش دکترم

دیگه بیخیالت شدم.چشم انتظارت نیستم.بود و نبودت رو سپردم دست خدا.دیگه میخام از ثانیه هاو لحظه هام استفاده کنم.سالها جوونیمو به پای انتظارت سوزوندم.هم توی خواب دلتنگت بودم هم بیداری.اما الان دیگه کافیه.اگه اومدی جات تو قلبمه❤ اگه نیومدی سهم من نیستی و حتما قراره نباشی.واسه داشته هام شاکرم و واسه نداشتنت کافر نمی شم................هی با توام " نی نی"

مامان من انجام دادن چن سال پیش

ببین اب خالی اصلا نخور اب رو مزه دار کن مثلا عرق بیدمشک یا گلاب بزن داخلش بعد وعده غذاییت رو خیلی خیلی اهسته بخور مامان من خیلی که تهوع داشت اکسیژن وصل میکردیم بهتر میشد یه کم سعی کن ریلکس کنی فیلم ببین تا حواست پرت بشه ولی کلا تهوع تا مدتی احتمالا همراهت هست 

به زودی که خوشتیپ شدی همه این چیزا یادت میره❤❤❤❤

کسی نبود😖😖😖

دیگه بیخیالت شدم.چشم انتظارت نیستم.بود و نبودت رو سپردم دست خدا.دیگه میخام از ثانیه هاو لحظه هام استفاده کنم.سالها جوونیمو به پای انتظارت سوزوندم.هم توی خواب دلتنگت بودم هم بیداری.اما الان دیگه کافیه.اگه اومدی جات تو قلبمه❤ اگه نیومدی سهم من نیستی و حتما قراره نباشی.واسه داشته هام شاکرم و واسه نداشتنت کافر نمی شم................هی با توام " نی نی"

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان من انجام دادن چن سال پیش ببین اب خالی اصلا نخور اب رو مزه دار کن مثلا عرق بیدمشک یا گلاب بزن ...

ممنون عزیزم،آره اب خالی ک اصلا نمیتونم بخورم 

بنظرم تا این دو هفته بگذره خیلی سخته

ممنون عزیزم،آره اب خالی ک اصلا نمیتونم بخورم  بنظرم تا این دو هفته بگذره خیلی سخته

سختی خودشو داره ولی تو از پسش برمیای به اینده که باربی میشی فکر کن اگر امکانش رو داری یک کپسول اکسیژن تهیه کن خیلی به بهبود حالت کمک میکنه🌹 برات یهترین ها رو ارزوژمیکنم❤❤❤

سختی خودشو داره ولی تو از پسش برمیای به اینده که باربی میشی فکر کن اگر امکانش رو داری یک کپسول اکسیژ ...

ممنون عزیزم خیلی لطف کردی

من هم همینطور،موفق باشی💐🌹