2777
2789

اره عزیزم مثبنم میشه

یکی از آشناها بعد۱۴سال ناباروری با آی یو آی باردار شد

برو تاپیک جامع آی یو آی رو سرچ کن خیایا نتیجه گرفتن

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عزیزم مثبنم میشه یکی از آشناها بعد۱۴سال ناباروری با آی یو آی باردار شد برو تاپیک جامع آی یو آی ...

رفتم عزیزم ازاخرش ک نگاه کردم خیلیا ک انجام دادن نتیجه نگرفتن منم ناامیدم ،مرسی دوست خوبم

روز چندمی ؟من روز ۱۳ هستم امروز یه لک کوچیک دیدم نشستم گریه کردم دیگه 😭

احتمالا لک لانه گزینی باشه تست نزدی؟من روزششم هستم چندتا فولی داشتی باچه سایزی؟

احتمالا لک لانه گزینی باشه تست نزدی؟من روزششم هستم چندتا فولی داشتی باچه سایزی؟

یه فولی داشتم که روز دوازده ۱۶ بود همون روزم امپول آزادسازی زدم دو روز بعد آی یو آی کردم 

فعلا که گفتم به شوهرم بی بی چک بیاره برام فردا بزنم 

یه فولی داشتم که روز دوازده ۱۶ بود همون روزم امپول آزادسازی زدم دو روز بعد آی یو آی کردم  فعلا ...

عزیزم انشاا...مثبته ماهم امیدواربشیم هروقت زدی خبرم کن منم یه فولی بیست ودوداشتم امپول زدم سی وشش ساعت بعدش ایوای کردم

سلام رفتم ازمایش دادم صبح  گفت جوابشو ساعت ۵ بیا بگیر  یادم نبود ازش بپرسم تلفنی هم جواب ...

انشاا...ک مثبته خبرم کن ،خب زنگ بزن بگونمیتونم بیام ازمایشگاه ببین جوابش مثبته یامنفی