2821
2789
عنوان

امروز تنهامم😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 26 پست

من تا گوشیم هس هیجا تنها نیستم...والا😁

ازت خوشمم نمی یومد حسی خوبی ب تو و امثال تو نداشتم ....ولی وقتی رفتی و فهمیدم چکار کردی برامون برای خودم متاسف شدم ک اونقدر کوچیکم ک بزرگی تو نفهمیدم....من و امثال منوببخشش ....شهادت مبارک سردار دل ها ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خو اومدم مهمون واسه یه هفته ولی هیچ کدوم نیسن😑😭

یه هفتهههه؟ شهراتون جداست؟ بنظرت یه هفته خونه نامزد موندن یکم زیاد نیست؟

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
مهمون اومدم

مهمون اومدم یعنی چی دختر ازالان نشستی پای خونه داری وا همین کارارومیکنید بعدش مادرشوهر توقعات آنچنانی میکنه ازتون

تیکرم برای لاغرشدنم تا مهرماه من میتواااانممممممممم به وزن ۶۰ کیلویم برسم میتووووووونم😍😎😘

عزیزم وقتی اومدی و باید بمونی اونا هم کار دارن رفتن بیرون....چ کاری از دست ما برمیاد

ازت خوشمم نمی یومد حسی خوبی ب تو و امثال تو نداشتم ....ولی وقتی رفتی و فهمیدم چکار کردی برامون برای خودم متاسف شدم ک اونقدر کوچیکم ک بزرگی تو نفهمیدم....من و امثال منوببخشش ....شهادت مبارک سردار دل ها ❤
اهان. خب دیگه کاریه که شده. مشغول کن خودتو

😔😔😔هوووف خونه رو ک تمیز کردم لباسارو شستم همه کارامو کردم مونده فقد ناهار اونم زوده حوصلم سررفته میترسم از تنهایی😔

مهمون اومدم یعنی چی دختر ازالان نشستی پای خونه داری وا همین کارارومیکنید بعدش مادرشوهر توقعات آنچنان ...

چیکا کنم خو منم بعد عروسی بازم با مادرشوهرم هستم جدا نیسمم فقد الان اولین باره تنهام خیلی دلم گرفته نامزدمم نموند با من خونه رفت کار امروز هم نیس شب تنهام با پدرشوهرم😔

اره زیاده دوساعت راهمونه

دو ساعت که چیزی نیست، من دانشگاه میرفتم ۳ ساعت تا خونمون بود و آخر هفته ها همش خونه بودم ، بعدا دلت برا خونه پدریت تنگ میشه

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
دو ساعت که چیزی نیست، من دانشگاه میرفتم ۳ ساعت تا خونمون بود و آخر هفته ها همش خونه بودم ، بعدا دلت ...

اره خو تو میری ولی من تنهایی نمیوونم برم جایی هنو تازه اومدم نامزدم خیلی ناراحت میشه  الانم این پستو گزاشتمم نمیدونم چیکا کنمم ب نامزدم بگمم؟؟؟اخه دیشب زیاد گفتم نرو برو جایه نزدیک منو تنها نزار گفت ن میرمم ب دوستم قول دادم 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز