2777
2789
عنوان

وضعیت حادِّ من😔چطوری رفتارمو اصلاح کنم؟گزارش نزنید

| مشاهده متن کامل بحث + 959 بازدید | 125 پست

😐😐😐

مهم نیس فقیری یا پولدار "انسان" که باشی سرت پیش   خدات و خودت همیشه بلنده 💓هیچی مثل ی وجدان اروم نیست😌خدایا خودت مراقب خانوادم باش عشق هام همسرم ❤🧑....دختره عزیزم💜 👧و پسرکوچولوی نازم 💙👦

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم مثل منی،البته قبل ازفوت پدرم ووقتایی که دعوامیشه سرموضوعات مختلف چندسالته؟وکجایی هستی اگه راهنمایی میخوای

متاسف نباش متحیرباش تغییرکن وتغییرده(جمله ای ازخودم☺)

عزیزم شما مادرت یه زن سختی کشیده ست , اونوقت جای اینکه سختی هاشو جبران کنی , حتی سر غذا خوردنش هم اذیتش میکنی ؟ خیلی ناراحت شدم از این حرفت .

به یه روانشناس مراجعه کن و دست از آزار این زن بیچاره بردار . تا وقتی که از رفتن به روانشناس امتناع کنی هم باعث رنجش خودت میشی و هم دیگران .

والا چی بگم.هر جور هست باید بری پیش روانشناس

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
بچه ها لطف نصیحت یا قضاوت نکنید.فقط راهنمایی.شاید نظرات شما بتونه کمک کنه بهم

اخه عزیز دلم شما حتما باید به روانشناس مراجعه کنی وگرنه داغون میشی به مرور زمان زیر این حجم از فشارروانی که روت هست و ریشه در کودکیت داره.شرایطتت اورژانسیه اینن حجم از خشم طبیعی نیست 

امروز ۱۶ دی ماهِ سال نود و نه هجری شمسیه، فصل بد خاکستری تموم شده و بهارِ افتابیِ آرزوهایِ بلند پرواز تو راهه❤🌹🍀...من خیلی خوشحال تر از روزا و سال های قبلم چون فهمیدم هیچ چیز و هیچ کس و هیچ موقعیتی بدِ مطلق نیست، زندگی لحظه به لحظش درسه!خدای مهربونم بلند پرواز چشم امیدش به توئه😍من اون پنجره رو رو به منظره دشت های سرسبز باز میکنم💖💪امروز ۱۶دی ماه هزار و چهارصدِ من تو مسیری هستم که باید باشم هنوز اول راهم اما تو راه درستی قدم گذاشتم.روزهای سختی رو پشت سر گذاشتم که میگفتم مگه بدتر از اینم میشه؟ اما من از همشون عبور کردم و رو خودم تمرکز کردم.خدای خوبم من همیشه بودنت و حس کردم ازت ممنونم که کمکم میکنی باتمام وجود سپاس گذارم❤همه چیز بهتر و بهتر میشه و من میرسم به ارزوم.از این عشق و اشتیاق دنیایی میسازم به وسعت قلبم🌱❤من دوباره جوانه زدم...و این شروع سبز شدنه...دوستت دارم بلندپرواز

یه مدت از مادرت دور شو و به زحماتی که برات کشیده فکر کن

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

مشکلت با راهنمایی اینجا آخه حل نمیشه متاسفانه چیز ساده ای نیست ، کاشکی بشه بری روانشناس واقعا به کمک احتیاج داری ، میتونی به دکتر هلاکویی زنگ بزنی ؟ تو شبکه تلویزیون امریکاس . 

I have a voice, so do you

بگرد مشاور و روانشناسای مجازی یا تلفنی رو پیدا کن ازشون کمک بخواه

همین سایت بخش کلینیک فکر کنم روانشناس داره

میشه یه صلوات برای سلامتی خانوادم بفرستین❤❤❤  لطفا یه صلوات هم بفرستین برای سلامتی همگیمون❤#لطفا_کودکان_را_نبوسیم   #من_به_شما_دست_نمیدهم_چون_شما_را_دوست_دارم ✋