لطفا کامل بخونید🌷من به یک سری صداها حساسم مثل ملچ ملوچ کردن و خروپف و...و اینکه درگذشته سریک سری اتفاق و کوتاهی های مادرم ازش کینه گرفتم و از اون موقع بیشتر به مادرم توی این حرکات حساس شدم طوری که سرسفره وقتی اونجوری غذا میخوره بشدتتت عصبی میشم و حتی اگه بتونم جلو زبونمو بگیرم هم باز با نگاهم ناخواسته آزارش میدم...
و اینکه من قبلا شاهد کتک خوردنای مامانم بودم و گاهی با اینجور داستانا تو تنهایی خودم لذت میبردم که الان فهمیدم بهش میگن مازوخیسم.به این دلیل از مادرم متنفرمممممم اون زندگیو تحمل کرده و اینکه
ناخواسته چندسال پیش خود ار.ض.ایی کردم و اینکه اون موقع من هیچ اشنایی با چیزای جنسی نداشتم و باتصور مامانم در حال کتک خوردن ارض.ا میشدم و به این دلیل حساسیییت شدید به چهره ی مادرم و تمام رفتاراش گرفتم و اصلا نمیتونم تحملش کنم و وقتی ناله میکنه از درد یا هرچی حالمممم بهم میخوره میخوام فحشش بدم ازشدت عصبانیت یا بزنمش چون صحنه های قبلو تو ذهنم میاره و کلا ازش چتدشم میشه از صداش....اصلا نمیتونم صداشو بشنوم بزکر تحمل میکنم
رو بقیه هم اگه این حرکاتو(حرکاتی که اون کار رو واسم تداعی کنه) داشته باشن حساسم اما نه به اندازه ی مادرم
من چیکار کنم خوب شم؟؟؟امکان رفتن پیش روانشناسم ندارم حتی الانم راجبش حرف میزنم و اینلرو مینوسم حالم بهم میخورهههه و عصبیم از همشون.امیدوارم یک سری بی جنبه بازی درنیارن و گزاش نزنن چون من واقعا به راهنمایی نیاز دارم.کسی هم نگه چرا اینجوری حرف زدی راجب مادرت من فقط وضعیتمو توضیح دادم تا راهنمایی بشم و درمان شم همین
این مشکل زندگیمو خراب کرده بخاطر این مشکلم همش گناه زبانی میکنم دل مادرمو میشکنم و توهمه ی کارام گره افتاده