بچه ها اینا تجربیاتیه که طی چند سال خونه داری یاد گرفتم امیدوارم مفید باشه براتون چند تاشو ب مادرشوهرم یاد دادم خیلی حال کرده بود
برای نگه داشن خیار اونو بشویید و کاملا خشک کنید و تو قابلمه روحی دردار نگه دارید خیییلی بیشتر از همیشه سالم میمونه براتون
برای کاهوو سبزی هم قابلمه روحی بزرگ اگه دارید خیلی خوبه بشرطی که کاهوها و سبزیا تا اخرین قطره ابشون رفته باشه...
برای کاهو و سبزی میدونید که بریزیم تو کیسه پارچه ای پلاسیده میشن تو کیسه فریزرم اگه اب حتی یکم اب داشته باشن له میشن من میریزم تو کیسه پارچه ای بعد کیسه رو میزارم تو مشما و میزارم یخچال
برای طولانی نگه داشتن هویج و به و شلغم و لیمو و... کافیه که اونارو لای روزنامه یا کاغذ نگه دارین
برای نگه داشتن موز و لیمو میگن مشمای خشکی خوبه ولی من با فویل سرشونو میبندمم خوب میمونن
برای نگه داری گوجه و تخم مرغ من جدیدا از این سبدای مخصوص یخچال خریدم عالین ی شونه تخم مرغ تو ی سبدش جا میشه
شمام یاد من بدید اگه چیزی بلدید😇😇😇