2777
2789

بچها شدیدا رگ سیاتیم درد میکنه نرفتم دکتر چنو سال پیش رفتم گفت رگ سیا تیکه اما میدونم درد سیاتیک هستش مطمئنم بچها میگم پشت پام و حجامت کنم نظرتان برگ بگم دکتر پوست انجام میده؟ برا رگ سیاتیک خوبه از درد پا خوابم نمیبره 

تیکر تولد یک سالگی .....من فرزندم را به بی بدیل ترین حالت ممکن دوست دارم..آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه رگ سیاتیک دارن خانمی 

مال من بود زایمان داره خواب ازم میگیره 

تیکر تولد یک سالگی .....من فرزندم را به بی بدیل ترین حالت ممکن دوست دارم..آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53
ناشتا یه مدت پودر دارچین و زنجفیل و عسل حل کن تو اب بخور میگن خیلی تاثیر داره!از هر کدوم از پودرها ن ...

شما مصرف کردیدتاثثر راره؟

من داشتم وحشتناک.ولی یادم نمیاد چکارکردم خوب شد

فقط 17 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
شما مصرف کردیدتاثثر راره؟

پدرم میخوره خودش که خیلی راضیه البته چند تا ورزش کششی مخصوص هم داره هر روز حتی با وجود درد انجام میده!سرچ کنی ورزش هاش تو نت هست

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  
منم این مشکلو دارم خیلی بد درد داره جهنمو باچشام میبینم عمل اینا داره؟؟

از کمرم گرفته زده با انگشت پام کشاله رانم نبضش با نبض اون یکی پام فرق میکنه 

من امروز یه کممم بهتر شدم ببین فقطططط استراحت خوب میکنه .الان عود کرده که داره درد میکنه 

آره خیلی درد داره مخصوصا شبا که هر فعالیت کردم دردش بدتر میشه

من داشتم وحشتناک.ولی یادم نمیاد چکارکردم خوب شد

سر زایمانم بدتر شد چیکار کردی؟ خوب خوب شد؟

سر زایمانم بدتر شد چیکار کردی؟ خوب خوب شد؟

یادم نمیاد  ولی کارایی کردم سه سال پیش بود الان واقعا یادم نیست

ولی پیاده روی باید داشته باشی ورزش و نرمش کششی .حجامت هم خوبه.با روغن زیتون و سیاه دونه ماساژبده از بالا تا پاین بادکشم عالیه.اگه اشتباه نکنم این کارارو هم کردم

فقط 17 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️