2777
2789

خانوما من بارداری پوچ داشتم و دکتر بهم قرص میزوپروستول داد که سقط کنم دکتر احمق بهم گفت لازم نیست برای بیمارستان ظهر ساعت ۳ یکی خوردم و یکی واژینال گذاشتم دوباره ساعت ۹ شب یکی خوردم یکی گذاشتم نیم ساعت بعدش یک دفعه خونریزی خیلی شدید کردم و تیکه هایی ازم افتاد  مثل شیر آب ازم خون می‌رفت دستمو میزاشتم رو نوار نمی‌توست جلو خونریزیمو بگیره اصلا یه چیز وحشتناک ساعت یک شب شوهرم منو رسوند بیمارستان بیچاره شوهرم داشت سکته میکرد فشارمو گرفتن ۷ بود گفتن اگه دیرتر میاوردی می‌رفت تو کما داشتم میمردم خیلی سختی کشیدم خواستم بگم توروخدا این کارو نکنین حتما برین بیمارستان بستری بشین بعد استفاده کنید .

وااای خدایا

خوب خودتو نکشتی 

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم روزی ک سقط کردم تب و لرز شدید گرفتم دردم شدید شد .مثله ابر بهار اشک میریختم شوهرمم تو افتاب خوابیده بود خروپف میکرد .خداروشکر مامانم پیشم بود

زمانش که برسد خواسته هایت داشته هایت شده اند و ارزوهایت بخشی از زندگیت😍

من واسه سقط آمپول و شیاف رو تو خونه گذاشتم. دو تا آمپول و دو تا شیاف واژینال به فاصله نیم ساعت. منم همینطور بدحال شدم. ۸ ساعت درد خیلی وحشتناک و تا ۲۰ روز خونریزی خیلی شدید 😭

من موقع سقطم نه دکترم قرص داد نه هیچ داروخانه ای پیدا کردم.بستری شدم تو زایشگاه برام استفاده کردن گف ...

من ب چندتا دکتر زنگ زدم یکیشون داشت رفتم مطبش بهم دد

زمانش که برسد خواسته هایت داشته هایت شده اند و ارزوهایت بخشی از زندگیت😍