2777
2789
عنوان

علایم دندان دراوردن نوزاد

672 بازدید | 11 پست

علایم دندان در اوردن نوزاد چیه؟ دندانهای اولیه نوزاد رو میگم و اینکه در چند ماهگی درمیان؟

غرور من امپراتوری کبیر است که برای هیچکس سقوط نخواهد کرد

پسرمن الان رفته تو ۷ دندونش جوونه زده لثه اش وزن کرده یهویی جیغ میکشه گریه میکنه همش همه چیو تودهنش میکنه به لثه اش میماله چون میخاره 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترمن از ۳ماهگی اب دهنش میرفت انگشتشو میکشید رو لثه هاشو جیغ میزد

گاهی شیر میخورد یهو سینه رو ول میکرد جیغ میزداولین دندون پایینیشو از ۸ماهگی دزاورد

بعضی بچه ها تبم میکنن بی اشتها میشن اسهال میگیرن

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

پسرم چهار ماه ونیمه تب داره و بیقراز وقتی لثه هاش رو فشار میدم اروم میشه همش لثشو میمالونه به این ور اون ور 

دکتر گفت عفونت نداره

یه لثه خارون رو تمیز بشور بذار تو فریزر یه نیم ساعتی تا خنک باشه بده دستش بکشه به لثه هاش اروم میگیره

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
یه لثه خارون رو تمیز بشور بذار تو فریزر یه نیم ساعتی تا خنک باشه بده دستش بکشه به لثه هاش اروم میگیر ...

اینکارو کردم اتفاقا

الان فقط سرش گرمه بدنش خنکه

واسه دندون در اوردن زود نیس؟

اینکارو کردم اتفاقا الان فقط سرش گرمه بدنش خنکه واسه دندون در اوردن زود نیس؟

نه زود نیس از ۳ماهگی در میارن 

باباش بیشتر از خودش اذیتم میکنه هی میگه ساکتش کن انگار دست خودمه

عجب بگو شما بیا ساکتش کن اگه بلدی😑

پسرم چهار ماه ونیمه تب داره و بیقراز وقتی لثه هاش رو فشار میدم اروم میشه همش لثشو میمالونه به این ور ...

داره لثه سفت میکنه پسر من از ۴ ماهگی اینجور بود ۸ ماهگی ۳ تا در اورد دوتا پایین خوب بود فقط یکم سرما خورد دندون بالاییش وحشتناک تب کرد و خیس عرق شد ابریزش و اسهال شدید گرفت دندون بالا خیلی اذیت میشن